Janet Nobel

Holistische fysiotherapeut, reflexoloog en podoloog, chakra-en massagetherapeut

Avec le coeur et les mains, met het hart en mijn handen help ik u heel graag. Ons lichaam en geest zijn verweven in ons hele zijn en bestaan. Belangrijk is het om ons lichaam en geest als eenheid te zien. Uit eigen ervaring weet ik dat veel meemaken, van kleine tot grote gebeurtenissen, trauma’s diep van binnen hun weerslag hebben. Dit kan tot uiting komen direct, dan wel in een later moment van ons leven. Lichamelijke klachten kunnen we gaan voelen, maar zeker ook geestelijke klachten. Beide stimuleren elkaar en kunnen elkaar beïnvloeden, dan wel veroorzaken.

Veel pijnklachten van bijvoorbeeld, de nek/schouders, onderrug of hoofdpijn/migraine kunnen hier vanuit ontstaan. Samen gaan we de klachten goed in beeld brengen en onderzoeken om vervolgens te kunnen behandelen.

Voor behandeling kunnen we kiezen voor fysiotherapie, diverse massages, voetreflex en ook Chakra therapie.

 

Als fysiotherapeut werk ik inmiddels 19 jaar. Meerdere behandelvormen zijn er binnen de fysiotherapie mogelijk, waaronder diverse massagetechnieken. Voetreflexmassage en handreflexmassage geeft een mooie aansluiting. Ieder orgaan, orgaanstelsel, onze zintuigen, onze hersenen, ons hele lichaam is vertegenwoordigt op onze handen en voeten. Blokkades en klachten kunnen in de voet binnen het reflexgebied uiting geven van pijnklachten en een blokkering van de energie. Andersom kan een klacht vanuit de voet ook prikkeling geven bij het bijbehorende deel binnen en van ons lichaam.

Door middel van behandeling met voetreflexmassage kunnen we weer balans terugbrengen en de pijnklachten proberen te verminderen.

 

Chakra therapie is een erg mooie holistische behandelvorm als aanvulling binnen mijn werkgebied. Ontzettend dankbaar om deze studie te hebben gedaan. Door de Chakra therapie kunnen eventuele blokkades binnen de energiestroom van de 7 Chakra’s worden behandeld. De Chakra’s staan ieder op zich voor een element van ons zijn, ons leven, ons lichaam en onze geest. Blokkades kunnen ontstaan door ons verleden, gebeurtenissen en trauma’s welke we hebben meegemaakt. Met Chakra therapie kan door bijvoorbeeld massage met etherische oliën of voetreflexmassage met etherische oliën geprobeerd worden het Chakra in balans te brengen. De lichamelijke en geestelijke klachten passend binnen zo’n Chakra worden hiermee gestabiliseerd en verminderd. Eveneens als de doorstroom van de andere Chakra’s. Er kan herstel komen.

Grote kracht ligt er voor mij in het aanraken. In aanraking is genezing. In aanraking van jezelf, aanraking door anderen, aanraking voor herstel. Avec le coeur et les mains. Ik werk graag vanuit en met mijn hart en mijn handen. Hier ligt kracht voor genezing.

Met veel liefde en aandacht help ik u graag. Op maandag, woensdagmiddag en donderdagmiddag kunt u bij mij een afspraak maken bij Lein.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Registerpodoloog
 • Klachten van het gehele bewegingsapparaat
 • Holistische fysiotherapie
 • Chakra-en massagetherapie
 • Reflexologie
Ovale header image

Recensies

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Janet Nobel

  Holistische fysiotherapeut, reflexoloog en podoloog, chakra-en massagetherapeut

  'Ik help je graag met je klachten'

  Connecting Women