Janet Nobel

Podologie en fysiotherapie Janet Nobel

Podologie en fysiotherapie

Voor behandeling van uw voetklachten en lichamelijke klachten, welke gerelateerd zijn aan de voet d.m.v. bijvoorbeeld podologische zolen, ortheses, schoenadvies en taping. Als algemeen fysiotherapeut voor behandeling van uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat. Tevens geef ik ontspanningsmassages, cupping, voetreflexmassages en Medical taping.

Dankbaar ben ik om deel te mogen uitmaken van het mooie team van Lein, naast mijn praktijk in Rotterdam Vreewijk. Zelf werk ik inmiddels met veel plezier 19 jaar als fysiotherapeut en podoloog. Het zorgen doe ik vanuit mijn hart. Mooi vind ik het om mensen te mogen ondersteunen, helpen en begeleiden. Bijzonder is het om de puzzel van het menselijk lichaam samen proberen op te lossen.

 

Onze voeten zijn onze basis. Iedere dag dragen ze ons, bewegen ze ons voort en zorgen ze voor onze binding met de grond. Veelal vergeten we onze voeten nog wel eens in het geven van onze aandacht.

Diverse voetklachten en klachten van ons bewegingsapparaat kunnen te maken hebben met een verkeerde stand van de voet en/of voetafwijking.

Zo kan het voetgewelf door de tijd heen meer gaan doorzakken in zijn voetboog. De gewrichtjes van de voet kunnen hierdoor een andere stand krijgen en pijn veroorzaken in de voet. De pijn kan echter ook hoger in het lichaam voelbaar zijn, doordat bijvoorbeeld het gehele been meer naar binnen draait en hierdoor knieklachten of rugklachten geeft.

Maar ook problemen van de tenen komen vaak voor. Denk aan de klauwtenen of aan de grote teen, welke verdikt en schuin komt te staan.

Zo zijn er een verscheidenheid aan voetklachten welke aanwezig kunnen zijn en behandeld kunnen worden. De behandeling kan o.a. bestaan uit het aanmeten van podologische zolen en ortheses, schoenadvies, oefentherapie en taping.

Naast de podologie werk ik als fysiotherapeute. Hierbij kan ik u ondersteunen in uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat. Diverse behandelmethodes zijn mogelijk; massage, oefentherapie, advisering, taping, revalidering, maar ook coaching en ondersteuning. Hiernaast geef ik ook voetreflexmassages en cupping.

 

Dankbaar ben ik om u te mogen helpen. Het eerste consult wordt gestart met een vraaggesprek en onderzoek. Het podologisch onderzoek is aangevuld met een voetscan. De behandelingen voor de fysiotherapie en podologie komen afhankelijk van uw (aanvullende)verzekering eventueel voor vergoeding in aanmerking.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Registerpodoloog
 • Klachten van het gehele bewegingsapparaat
 • Fysiotherapeute
Ovale header image

Recensies

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Janet Nobel

  Podologie en fysiotherapie Janet Nobel

  'Ik help je graag met je klachten'

  Connecting Women