Verloskundigenpraktijk OBLeo

Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland E.O.

Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde verloskundigen die graag een stap extra zetten voor jou en je partner.

Verloskundigen OBLeo

Met persoonlijke aandacht bieden wij de zorg die jij en jouw partner nodig hebben. Bij ons in LEIN vind je een toegankelijke en gezellige sfeer met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent zodat jij jouw eigen keuzes kunt maken.

Waarom kiezen voor Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland en omstreken?

Wij zijn een team van ervaren en gepassioneerde verloskundigen die graag een stap extra zetten voor jou en je partner. We nemen de tijd en hebben aandacht voor jou als persoon en jouw vragen. We bieden ondersteuning van een vertrouwde verloskundige bij de bevalling en pijnstilling als je dat wilt. We hebben een uitstekende samenwerking met alle ziekenhuizen in Rotterdam Zuid.

Het team bestaat uit vier verloskundigen: Mirjam, Marjolein, Gertruda en Sabrina. We worden versterkt door twee alleskunners: Jolet en Esther, onze assistentes. Zij heten je welkom, beantwoorden de telefoon en doen de administratie.

Naast verloskundigenpraktijk zijn wij ook een echocentrum. Voor alle zwangerschapsecho’s kun je bij ons terecht; echo’s op indicatie én echo’s op verzoek. Verder plaatsen én verwijderen we alle soorten spiralen, ook wanneer je nog nooit zwanger bent geweest. Stel al je vragen over anticonceptie tijdens het anticonceptieconsult bij ons op de praktijk.

 

Afspraak maken

De beste zorg voor jou en jouw baby vanaf je wens tot zwangerschap tot een tijd na je bevalling.

 • Zwangerschap
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Verloskundigenpraktijk OBLeo

  Verloskundigenpraktijk Oud-Beijerland E.O.

  Persoonlijke, laagdrempelige zorg op maat, door een betrokken en enthousiast team

  Connecting Women