Suzanne Bekkers

Suzanne Bekkers – praktijk voor diëtetiek en orthomoleculaire therapie

Vanuit de diëtetiek en orthomoleculaire therapie, adviseren en begeleiden wij cliënten met diverse hulpvragen op het gebied van voeding.

Diëtetiek en orthomoleculaire therapie

Vanuit de diëtetiek en orthomoleculaire therapie, adviseren en begeleiden wij cliënten met diverse hulpvragen op het gebied van voeding. Dit varieert van afvallen en aankomen tot aan voeding bij hormonale klachten, darmklachten, diabetes, hart- en vaatziekten, oncologie, sportvoeding en meer. We adviseren en begeleiden mensen bij het maken van aanpassingen binnen het voedingspatroon, met het streven het lichaam zo optimaal mogelijk te voeden. Wij kijken op een holistische wijze naar de cliënt, wat wil zeggen dat we kijken naar het totale leefstijlplaatje. Op die manier kunnen wij met onze adviezen en begeleiding zo goed mogelijk aansluiten bij de situatie, hulpvraag en mogelijkheden van de cliënt, waardoor blijvende gedragsverandering gerealiseerd kan worden.

Waarom ik dit doe?

Mijn interesse in voeding is gewekt door mijn eigen ervaring met wat voeding allemaal voor je kan doen. Gezonde voeding is niet alleen van belang voor een gezond gewicht, maar kan ook ondersteunen bij het aanpakken of voorkomen van onwijs veel klachten en ziektebeelden. Daarnaast kan je voedingspatroon veel invloed hebben op je stemming, energie en slaapkwaliteit. Doordat ik zelf ontdekte dat mijn voedingspatroon van groot belang is voor hoe fit ik mij voel, mijn darmgezondheid, hormoonbalans en zelfs mijn sportprestaties ervoer wilde ik hier alles over weten. Voeding heeft zo’n grote invloed en daar wilde ik heel graag anderen ook bij helpen. Nu ben ik iedere dag blij met de succesverhalen van cliënten, die zelfs levensveranderend kunnen zijn!

Hoe ga ik te werk?

In een intakegesprek van 60 minuten brengen wij samen met de cliënt de hulpvraag en huidige situatie in kaart (thuis, online of op de praktijk), waar we vervolgens praktische adviezen en een behandelplan op afstemmen. In verband met de veelzijdigheid van de hulpvragen die wij in de praktijk zien, is er geen eenduidige werkwijze of frequentie van consulten te benoemen. Wij vinden het belangrijk om per persoon te kijken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden. Na een intakegesprek ga je altijd naar huis met de kennis over het belang van voeding bij jouw hulpvraag en praktische tips en adviezen om aan de slag te gaan.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Voeding
 • Darmgezondheid
 • Hormoonbalans
 • Orthomoleculair
 • Ziektespecifiek
Ovale header image

Recensies

  Suzanne denkt met je mee. In mijn geval kreeg ik bruikbare tips om mijn suikerspiegel stabiel te houden. Je voelt je bij Suzanne direct op je gemak.

  ---- Ellen

  Suzanne is heel vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor je, luistert goed en denkt goed met je mee. Ze zorgt ervoor dat je je serieus genomen en gehoord voelt. Ze heeft duidelijk veel verstand van voeding, supplementen en gezondheid en weet waar ze het over heeft.

  ---- Saskia

  Ik voelde me bij Suzanne direct thuis. Ze is enthousiast en heeft verstand van zaken. Ze nam ook echt de tijd om uitleg te geven, hierdoor kon ik direct aan de slag.

  ---- Francine

  Met hulp van Suzanne ben ik inmiddels 40 kg afgevallen! Dit had ik nooit verwacht… Praktische adviezen en vooral een persoonlijke aanpak hebben voor mij het verschil gemaakt.

  ---- Johan

  Ik ben gewend om de week voor mijn menstruatie niet te genieten te zijn: moe, prikkelbaar, buikpijn. Ik verbaas me er nog steeds over dat ik met de tips van Suzanne helemaal van deze klachten af ben gekomen.

  ---- Lisanne

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Suzanne Bekkers

  Suzanne Bekkers – praktijk voor diëtetiek en orthomoleculaire therapie

  Voedings- en suppletieadviezen op maat, aansluitend bij jouw hulpvraag en situatie.

  Connecting Women