Susanne Poortvliet

Praktijk Bloom

Welkom bij Praktijk Bloom. Met veel positieve energie en een persoonlijke aanpak hoop ik jou te kunnen helpen. Ik werk met Chinese kruiden, voedingsleer, acupunctuur en leefstijlcoaching. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk op mijn site voor meer informatie.

In mijn praktijk kun je terecht met uiteenlopende gezondheidsklachten. Ik ben gespecialiseerd in vrouwenklachten en psychisch/emotionele klachten. Denk bij vrouwenklachten aan vruchtbaarheidsproblemen, gynaecologische aandoeningen als pcos, endometriose en andere menstruatieproblemen, klachten na de zwangerschap zoals postnatale depressie en overgangsklachten. Verder richt ik mij in het bijzonder op overgewicht, slaapproblemen, stress, verminderde afweer, spijsverteringsklachten, vermoeidheid en burn-out. Pubers en kinderen behandel ik ook graag.

Waar de Westerse geneeskunde sterk is in nieuwe technologieën en het inzoomen bij ziektes, probeer ik juist naar het hele systeem te kijken en de klachten in een groter geheel te zien en natuurlijk te behandelen. Ik kijk naar verbanden tussen de klachten en waar mogelijk werk ik ook preventief. De behandeling is altijd persoonlijk op maat gemaakt. Ik vind het een toevoeging om ziekte en gezondheid vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en werk graag samen met andere reguliere en complementaire specialisten. Op deze manier kunnen we elkaar versterken of aanvullen om zo de beste zorg te leveren.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Acupunctuur
 • Chinese kruidengeneeskunde
 • Leefstijlcoaching
 • Voeding
Ovale header image

Recensies

  Ze kijkt verder dan de klacht alleen. Verschillende medische trajecten gaven geen uitkomst; maar ik heb de hoop en het vertrouwen in mijn lichaam weer terug.

  ---- --

  Haar rust, interesse en ervaring maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Een professional waar ik met mijn klachten bij terecht kan.

  ---- --

  Fijne zorg gekregen in een ontspannen omgeving. Er werd heel goed geluisterd naar mijn klachten en zorgvraag.

  ---- --

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom vliegensvlug bij je terug.

  Susanne Poortvliet

  Praktijk Bloom

  Acupunctuur is één van de behandelmethodes binnen de Chinese geneeskunde. Het is duizenden jaren oud en blijft zich ontwikkelen in het oosten en sinds de 20ste eeuw ook hier in het westen.

  Connecting Women