Stichting Expertise Team Seksueel Trauma

Stichting Expertise Team Seksueel Trauma

Er bestaan gelukkig meerdere behandelvormen om te kunnen helen van seksueel trauma. Voor welke vorm je kiest, is afhankelijk van wat jij nodig hebt, waar jij je prettig bij voelt.

Seksueel Trauma behandeling en begeleiding

Om behandeling op maat te kunnen geven plannen we een adviesgesprek om erachter te komen wat jij nodig hebt. Dit is afhankelijk van je klachten en waar je tegenaan loopt. Soms heb je zelf al ideeën wat zou kunnen helpen of heb je al voorkeuren. Wij vinden het heel belangrijk dat de hulp en de persoon goed bij jou past.

Na het gesprek wordt er een adviestraject opgemaakt. Wanneer deze klaar is wordt deze naar jou doorgemaild. Als je het eens bent met het advies onderteken je de traject overeenkomst waarna het traject zo snel mogelijk van start zal gaan. Het advies is niet statisch, het beweegt met jou mee. Dat betekent dat wanneer ergens in het traject toch iets anders nodig is of jij er zelf iets aan wil veranderen dat dit in samenspraak ook gebeurd.

Wanneer je in een traject naar een aantal verschillende professionals gaat om je doel te bereiken is het handig dat zij al op de hoogte zijn van jouw verhaal. Je hoeft dan in principe niet telkens weer je hele verhaal te doen. Dit doen wij middels een elektronisch cliënten dossier waar ieder teamlid haar eigen inlog voor heeft. In de trajectovereenkomst kun je aangeven of je hiermee akkoord gaat. Niemand van het team mag zomaar in jouw dossier kijken, dit gaat gaat altijd met jouw toestemming en alleen wanneer dit nodig is voor het traject.

Het team bestaat uit reguliere en complementaire professionals.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Seksueel trauma
 • Behandeling
 • Advies
 • Lotgenoten
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Stichting Expertise Team Seksueel Trauma

  Stichting Expertise Team Seksueel Trauma

  Van overleven naar leven

  Connecting Women