Rob en Nathalie Sturrus

Nathalie Sturrus

Hypnose is een zeer effectieve vorm van therapie. Bij coaching en andere therapievormen heb je vaak een langdurig traject nodig, waar je met hypnose al met een aantal sessies van je probleem af bent. Hypnose geeft jou de controle over jouw leven weer terug.

hypnotherapie

In een hypnose sessie zijn heel veel methoden en technieken te integreren en dat maakt het juist zo krachtig. Het mooiste van het werken met hypnose is dat de oplossing van het probleem altijd door jezelf gevonden wordt. Ik help jou om je onbewuste bewust te maken. Vervolgens geef ik je een kader waarbinnen jij veilig je eigen weg kunt vinden op een manier die voor jou goed voelt.

Hypnotherapie staat voor een relatief kort traject, met een blijvend effect. Het wint daarom ook razendsnel aan populariteit!!

Het onbewuste bewust maken

Dagelijks zijn er meerdere momenten dat je in hypnose bent zonder dat je het door hebt. Je hebt vast weleens een moment gehad dat je zo verdiept was in een film of boek dat je eventjes alles om je heen vergeten was. Of dat je in de auto of fiets ergens naartoe reed en er opeens bijna was. Je was in gedachten verzonken en onbewust toch op de juiste plek terechtgekomen. In hypnose blijf je de controle houden over je eigen doen en laten. Je bent niet helemaal weg en blijft er gewoon bij. Sterker nog dit is ook nodig, want ik heb communicatie met jou nodig om je goed te kunnen begeleiden.

 

Met hypnose ga je in een hele diepe staat van ontspanning

Je aandacht en focus gaan naar binnen. In deze natuurlijke staat van zijn, wordt het kritisch denken omzeild waardoor je makkelijk in contact komt met je onbewuste. Want wist je dat je het overgrote deel in je leven onbewust doet op basis van automatische patronen en overtuigingen? Wanneer de stroom van kritische gedachten tot rust komt, ontstaat er ruimte voor oplossingen en creativiteit. In hypnose sta je open voor suggesties en kom je tot inzichten waardoor je kunt afrekenen met beperkende gedachten en overtuigingen, hierdoor kan je patronen doorbreken.

 

Hoe ziet een hypnose sessie eruit?

Als je de eerste keer bij mij komt dan hebben we een uitgebreid voorgesprek. Jij vertelt wat voor een probleem jij ervaart en waar je aan wil werken. Ik leg je uit hoe de hypnose sessie zal verlopen en ik vertel je wat je zoal kunt verwachten.

Aan de hand van je probleem weet ik welke techniek ik in ga zetten. Ik breng jou onder hypnose en onder mijn begeleiding ga je werken aan jouw probleem. Ik vertel je tijdens de sessie steeds wat ik ga doen en je kunt ook gewoon met me praten.

Na de sessie moeten er vaak nog wat dingen landen. We drinken nog wat water en nemen de sessie nog even door. Het is verstandig om op de dag van de sessie verder niet teveel afspraken te plannen. Een hypnose sessie kan direct voor een verandering zorgen en dat heeft nog even tijd nodig.

 

Hoe zou het voor je zijn als

● Je meer innerlijke rust en balans ervaart en je twijfels en negatieve self-talk om kunt buigen naar vertrouwen. Je weet en voelt dat je goed genoeg bent.

● Je weer de controle over je eigen leven hebt. Je weet hoe je om kunt gaan met angst waardoor je meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst ervaart.

● Je vertrouwen voelt bij het nemen van beslissingen en je keuzes maakt op basis van wie je écht bent, vanuit je gevoel, zonder je daar schuldig over te voelen.

● Je de vrijheid ervaart om jezelf te zijn en jezelf niet langer tekort doet. Je durft jezelf te laten zien zonder je druk te maken over wat anderen van je vinden.

● Je leeft in het hier en nu en geniet van de dingen die voor jou belangrijk zijn, omdat je weer in verbinding bent met je ware ik en volop van het leven geniet.

 

Rob Sturrus: 06-46030354
Nathalie Sturrus: 06-38798873

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Negatief zelfbeeld
 • Angstklachten
 • Traumatische ervaringen
 • Vastlopen in patronen
 • Burn-out
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Janne Stout

  Janne Stout

  'wat is jouw beste ontdekking? Dat wie ik ben, genoeg is'

  Connecting Women