Marieke Stutvoet

Marieke Stutvoet

Als je lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen er klachten ontstaan. Met voetreflextherapie proberen we de oorzaak van je klacht(en) te achterhalen.

Voetreflexologie & Orthomoleculaire therapie

Voetreflextherapie: Als je lichaam te lange tijd uit evenwicht is, kunnen er klachten ontstaan. Met voetreflextherapie proberen we de oorzaak van je klacht(en) te achterhalen. Het ondersteunt je gezondheid en werkt preventief. Door het geven van (drukpunt) massage op beide voeten worden de verschillende organen gestimuleerd tot hun zelf genezend vermogen. Ook wordt de doorbloeding verbeterd en het immuunsysteem versterkt. (Pijn)klachten verminderen of kunnen zelfs helemaal overgaan. Je krijgt meer energie en zit lekkerder in je vel. Het vult de reguliere geneeskunde prima aan en kan gelijktijdig worden ingezet. Het is voor jong en oud veilig toepasbaar.

Orthomoleculaire therapie: Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het ontstaan van je klachten. We kijken waar bepaalde biochemische processen vastlopen. Met de op jou afgestemde voeding, kruiden, vitaminen, mineralen, vetzuren en levensstijladvies kunnen bepaalde processen weer terug in balans gebracht worden.

Heb je klachten, bijvoorbeeld hormonale problemen ( zoals menstruatie-, PMS- of overgangsklachten), zwangerschapsklachten, postnatale klachten, fertiliteitsklachten, kinderwens, stress, burn-out, depressie, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, spier- en gewrichtsklachten, hoofdpijn, migraine of mogelijk andere klachten. Dan kan voetreflextherapie en / of orthomoleculaire therapie je prima helpen. Met voetreflextherapie wordt van buitenaf op je lichaam gewerkt, met orthomoleculaire therapie van binnenuit!

Waarom ik dit doe?

Jarenlang heb ik al interesse in ziekte en gezondheid en ben ik mij meer gaan verdiepen in de totale mens. Ik zie de mens als één geheel; lichamelijk, mentaal en emotioneel. Door het toepassen van voetreflextherapie & orthomoleculaire therapie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam mooi in beweging gezet. Een mooie ontwikkeling is dat steeds meer mensen de reguliere zorg combineren met aanvullende therapieën. Toen ook ik dat deed vanwege mijn migraine destijds, ervoer ik zoveel positieve effecten bij de voetreflextherapie. Niet alleen werd de migraine minder, maar ik ging ook anders en bewuster leven. Ik vond het zo fascinerend, dat je via je voeten je lichaam aanzet tot zelfherstel. Zo is mijn passie destijds ontstaan en ben ik me meer gaan verdiepen in deze geneeswijze.

Hoe ga ik te werk?

Samen werken aan jouw gezondheid; Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe ik het welzijn van mensen kan verbeteren dmv de voetreflextherapie & orthomoleculaire therapie en de inzichten die ze mee krijgen tijdens een behandeling. Ik word blij als ik zie dat mijn klanten resultaat boeken waarvoor ze komen. Ook zie ik dat ze bewuster, rustiger, opgelucht en energieker de praktijk weer verlaten. Natuurlijk zijn er klachten die niet over gaan, maar alle kleine stapjes de goede kant op is mooi meegenomen, en daar ga ik voor. Mėt mijn helikopterview, wat ook een talent van mij is, kijk ik samen met de klant waar het probleem zit. Ik geef graag aanvullende informatie: wat kun je zelf met voeding, supplementen en bijvoorbeeld leefstijl doen? Met nieuwe inzichten gaan de klanten zelf ook aan de gang en hoop ik eraan bij te kunnen dragen dat ze weer beter in hun vel komen te zitten, op den duur minder of geen klachten meer hebben en zich vitaler zullen gaan voelen.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Vitaliteit
 • Zwangerschap
 • Ontspanning
 • Orthomoleculair
 • Kinderwens
Ovale header image

Recensies

  Ik had een zware bevalling gehad... Na de eerste behandeling merkte ik al dat de klachten verminderden.

  ---- SWOB

  Mijn klachten zijn (waren) migraine, depressiviteit, artrose, slecht inslapen, erg dromen hoge bloeddruk ... het geeft me rust, de aantal migraine aanvallen zijn minder, en zeker het in slapen gaat een stuk beter.

  ---- Joke

  Mijn klachten zijn (waren) migraine, depressiviteit, artrose, slecht inslapen, erg dromen hoge bloeddruk ... het geeft me rust, de aantal migraine aanvallen zijn minder, en zeker het in slapen gaat een stuk beter.

  ---- J.K.

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Marieke Stutvoet

  Marieke Stutvoet

  Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in handen.

  Connecting Women