Lotje Berings

Lotje Berings

Ik ben Lotje Berings en ik geloof dat we vooral gelukkig worden van een goede relatie met onszelf en een goede relatie met anderen. Om tot die liefdevolle relatie te komen is bewustzijn en helder kijken essentieel. Ik begeleid jou heel graag in het steeds bewuster worden van wie jij bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Coaching

1-op-1 coaching

In zachtheid naar jezelf kijken, vol compassie kunnen zien wat er is.
Ik begeleid jou graag om oude oordelen los te laten en om inzicht te krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

 

Familie opstelling

Familie is de kern van ons bestaan, en de dynamiek binnen onze familie heeft een diepgaande invloed op ons leven. Familieopstellingen zijn een krachtig hulpmiddel om verborgen patronen en blokkades binnen je familiegeschiedenis te onthullen en te helen. Het is een transformerende reis naar begrip, acceptatie en genezing.

 

Kaarten

Vaak sluit ik een sessie ik af met een mooie kaart. Ik stem vooraf af op jou, aan het einde van de sessie krijg je een kaart met inspirerende woorden en beelden.

 

Kennismaken

Om af te stemmen of je ik de juiste coach ben voor jou, werk ik vaak met een kennismakingskwartiertje.
Vanuit daar plannen we een vervolgafspraak of adviseer ik een andere zorgverlener.

Wees welkom in mijn praktijk!

 

 

Je kan bij mij terecht voor

 • 1-op-1 coaching
 • Familie-opstellingen
 • Bewustzijn
 • Helderheid
 • Rust
Ovale header image

Recensies

  " Lotje is een waanzinnig goede vragensteller. Met een geheel eigen manier van kijken stelt ze hele open vragen waardoor je op een andere manier naar situaties in je eigen leven kan kijken. Door zelf de antwoorden te formuleren terwijl ze je begeleidt wordt je actief aan het 'voelen' gezet en kom je weer bij jezelf uit. Voor de relatie met familie, werk of wat dan ook kan ik bij haar terecht. De sessie begeleidt Lotje met veel zachtheid en liefde, en de visualisaties die ze met je doet heb ik als heel helend en transformerend ervaren."


  ---- Giulia

  “Lotje raakt altijd precies dat gene aan waarmee ik zelf moeite heb om het te duiden en te voelen. Hiermee laat ze mij de essentie zien van stukken waar ik zelf op vastloop. Door deze essentie te zien en te doorvoelen worden dingen duidelijk en soms verbazend overzichtelijk, terwijl het daarvoor zo ingewikkeld leek te zijn.
In het losmaken en doorvoelen van opgeslagen emoties en/of blokkades helpt en ondersteunt Lotje me zoals ik dat niet eerder heb ervaren. Hierdoor kan ik deze blokkades stukje bij beetje ‘opruimen’ en voelt het daarna lichter in alle opzichten van het woord.
Als ik bij Lotje ben geweest voel ik me rustiger en krachtig, heb ik een helder beeld van mezelf en handvaten voor situaties waar ik daarvoor vragen over had."

  ---- Sofie

  "Lotje zet haar invoelingsvermogen in om (terugkerende) vragen/ thema's/struikelblokken in je leven te verhelderen.
  De sfeer waarin dit gebeurt is fijn, rustig.
  Je wordt weer in contact gebracht met je intuïtie.
  Een sessie bij Lotje leidt tot nieuwe gezichtspunten en een gevoel van rust en opluchting.
  Daarnaast is ze gewoon een heel fijn mens om mee te praten over wat je bezig houdt. Na een lach en een traan tijdens de sessie overheerst de tevreden glimlach na afloop"

  ---- Marianne

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Lotje Berings

  Lotje Berings

  'Ik werk samen met jou om helderheid te krijgen op elementen in je leven waar je zelf moeilijk zicht op krijgt'

  Connecting Women