Liset Verhoeff

Liset Verhoeff

Bewegen is voor mij heel belangrijk. Oedeem kan ontstaan door een operatie, behandeling of aandoening. Dit kan beperkend zijn in het (bewegend) functioneren en pijn veroorzaken.

Oedeemtherapeut

Waarom ik dit doe?

Bewegen is voor mij heel belangrijk. Oedeem kan ontstaan door een operatie, behandeling of aandoening. Dit kan beperkend zijn in het (bewegend) functioneren en pijn veroorzaken. Door het oedeem te behandelen kan ik bijdragen aan comfort en het bewegend functioneren. Vaak ontstaat oedeem na behandelingen bij kanker. Het doormaken van deze ziekte is erg ingrijpend. Ik draag graag bij aan een zo optimaal mogelijk herstel van bijkomende problematiek. Zodat u ook weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen.

Hoe ga ik te werk?
Het traject begint met een intake, waar het gezondheidsprobleem wordt besproken. Meestal gevolgd door een onderzoek. Belangrijk hierbij is het om te bepalen van welk type oedeem er sprake is. Afhankelijk van het type oedeem volgen adviezen en eventueel een oedeembehandeling. Deze kan bestaan uit manuele lymfedranaige, zwachtelen en/of oefeningen. Ook kan het zinvol zijn eventuele littekens te behandelen (fasciatherapie), dit vergoot de bewegelijkheid van het bindweefsel. Het uiteindelijke doel is om zelf goed om te kunnen gaan met het oedeem en de bijbehorende klachten. Het is heel wisselend hoeveel behandelingen er nodig zijn. De samen afgesproken doelen zijn leidend voor het aantal behandelingen. Het is verstandig om van te voren te informeren bij uw verzekering hoe u (aanvullend) verzekerd bent. Vaak worden niet alle behandelingen vergoed door de zorgverzekering.

Je kan bij mij terecht voor

 • Oedeem
 • Manuele lymfe drainage
 • Fasciatherapie
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Liset Verhoeff

  Liset Verhoeff

  Optimaal functioneren, ondanks oedeem

  Connecting Women