Karishma Sanchit

Karishma Sanchit

Heb je te maken met een (seksueel) trauma? Of met een geërfd familietrauma: onverwerkt trauma, zoals bijvoorbeeld seksueel misbruik, wat van generatie op generatie wordt doorgegeven? Ik begeleid je vanuit een zachte en liefdevolle aanpak naar jouw heling.

Geërfd familietrauma is ook iets wat ik ervaren heb in mijn leven. Een groot deel van mijn leven was mijn (seksuele) levensenergie geblokkeerd, had ik te maken met angst, pijn, schuld, schaamte rondom seksuele intimiteit. Ik kwam erachter dat er onverwerkt seksueel trauma in mijn vrouwenlijn.

Bij de conceptie wordt informatie in ons DNA gecodeerd van patronen en trauma’s tot drie generaties terug. Ook wel imprints, die we in ons geheugen op celniveau opslaan. Dat maakt dat we vanuit het familiesysteem ongewild en ongemerkt dezelfde onverwerkte pijn met ons meedragen. Zolang trauma van vorige generaties niet worden opgelost, kunnen angsten, onverklaarbare vermoeidheidsklachten en emoties in ons leven blijven terugkomen en zullen we denken dat ze van ons zijn.

Onze levensenergie en levendigheid ontwaakt wanneer we (seksuele) blokkades en trauma helen die opgeslagen zitten in onze baarmoeder / sacraal chakra. Een seksuele blokkade betekent ook vaak een blokkade bij onze keel/spreken. Ons bekken- en keelgebied zijn met elkaar verbonden, zowel fysiologisch als energetisch. Hierdoor kun je naast blokkades en klachten rondom je baarmoeder en bekken ook klachten ervaren als gespannen kaken, knarsetanden, bloedend tandvlees, spreekangst of moeite met je uitspreken.

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt te maken met (seksueel) trauma en je voelt dat je er klaar voor bent om de stap naar heling te zetten.
 • Je wilt vrij zijn van schaamte en schuldgevoelens.
 • Je hebt te maken met angsten en emoties zonder duidelijke oorzaak en wil weten of je te maken hebt met onverwerkt familietrauma.
 • Je hebt moeite met je uitspreken, je grenzen aangeven, spreken in groepen.
 • Je hebt te maken met klachten rondom vagina en baarmoeder (ook vaginisme).
 • Je wilt je (seksueel) vrij voelen, vrouw voelen.
 • Je voelt dat er een onbenut potentieel in je schuilt die je wil aanboren.

Wil je samen afstemmen of mijn sessies iets voor jou kunnen betekenen? Voel je vrij om een telefonische kennismaking in te plannen of een sessie te boeken.

 

 

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Lichaamsgerichte energetische therapie
 • Systemisch werk
 • Ademwerk
 • Tantra
 • Kundalini
 • Stembevrijding
 • baarmoeder- en ankh healings
Ovale header image

Recensies over Karishma

  De sessies met Karisma hebben mij helderheid, inspiratie en richting gegeven om weer verder te gaan op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de coronamaatregelen waren deze sessies online – dit maakte het niet minder krachtig! Door de liefdevolle en wijze begeleiding van Karishma durfde ik helemaal mezelf te zijn en kon ik me overgeven aan de meditaties. Dankjewel hiervoor!

  ---- Mirjam

  Ik heb 3x een energetische behandeling gehad van Karishma. Ze werkt heel liefdevol, krachtig en transformerend. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

  ---- Marloes

  Karishma is een super fijne en lieve coach. Ik heb een hele mooie VIP middag bij haar gehad voor het opstarten van mijn praktijk. Ik liep hierin steeds vast. Ik kon deze middag met begeleiding van Karishma echt naar mijn gevoel gaan en zo heb ik dingen helder gekregen. Vanuit hier heb ik een eerste opzet kunnen schrijven voor mijn business plan. Karishma kan vanuit haar eigen ervaring goed helpen en komt echt tot de kern als het gaat om beperkende overtuigingen en angsten. Daarnaast komen ook de praktische zaken aan bod. Dit maakt het super praktisch en toepasbaar. Ik kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

  ---- Marian

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Oud-BeijerlandSon en Breugel

  Karishma Sanchit

  Karishma Sanchit

  'Door licht op je schaduw te laten schijnen, bevrijd je het volledig spectrum van je authentieke zelf'

  Connecting Women