Jacolien Sijtsma

Diëtistenpraktijk Jacolien

Welkom bij diëtistenpraktijk Jacolien, dé praktijk voor jong en oud. Kijk vooral eens verder op mijn site om te kijken of ik iets voor jou of je kind kan betekenen!

Diëtetiek

Voeding en gezondheid zijn twee thema’s waar ik me graag mee bezighoud. Voeding is tenslotte één van de eerste levensbehoeften en dat maakt het tot een dagelijks terugkerend onderwerp. Met mijn kennis help ik jou of je kind graag op weg naar een gezonde leefstijl. 

Iedereen heeft andere wensen, behoeften en mogelijkheden en daarom maak ik samen met jou een persoonlijk plan van aanpak.

Tijdens een intakegesprek van ongeveer 60 minuten bespreken we uitgebreid jouw hulpvraag en persoonlijke situatie. Het doel van het intakegesprek is om een duidelijk beeld te krijgen van jouw situatie waardoor we een goed en persoonlijk plan van aanpak kunnen maken.

In een vervolgconsult van ongeveer 30 minuten bespreken we jouw vooruitgang, de dingen waar je tegenaan bent gelopen en bedenken we nieuwe oplossingen voor jouw knelpunten.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van korte vervolgconsulten (15 minuten). Dit kan handig zijn als je op de goede weg bent, maar wel die stok achter de deur nodig hebt.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Gewichtstoename
 • Kritisch en afwijkend eetgedrag
 • Allergieën en intoleranties
 • Voeding bij zwangerschap
 • Voedselovergevoeligheden
Ovale header image

Recensies

  Ze kijkt verder dan de klacht alleen. Verschillende medische trajecten gaven geen uitkomst; maar ik heb de hoop en het vertrouwen in mijn lichaam weer terug.

  ---- --

  Haar rust, interesse en ervaring maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Een professional waar ik met mijn klachten bij terecht kan.

  ---- --

  Fijne zorg gekregen in een ontspannen omgeving. Er werd heel goed geluisterd naar mijn klachten en zorgvraag.

  ---- --

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom vliegensvlug bij je terug.

  Jacolien Sijtsma

  Diëtistenpraktijk Jacolien

  'Iedereen heeft andere wensen, behoeften en mogelijkheden en daarom maak ik samen met jou een persoonlijk plan van aanpak.'

  Connecting Women