Ilse Bruins-Griens

Osteopathie Hoekse Waard

Beweging zorgt ervoor dat voedingstoffen naar hun doel kunnen en afval stoffen weer weg. Hierdoor blijft het lijf gezond. Is er een blokkade dan gebeurd dit niet dan kunnen er klachten ontstaan. Ik heb na mijn studie fysiotherapie 6 jaar osteopathie gestudeerd om deze blokkades op te lossen. Je doet dit door te voelen . Voelen naar de beweging van een heup , maar ook van de maag of van hersenvliezen. Ik vergelijk het graag met leren braile lezen.

Osteopathie

 

Als osteopaat houd ik mij bezig met de beweging van het lichaam, van de beweging van een schouder tot de bewegingen van je darmen . Ook mensen weer in beweging krijgen zodat ze zelf weten wat ze kunnen doen aan hun klacht geeft mij voldoening. Aangezien lichaam en geest een zijn en klachten vaak meerdere factoren hebben is het voor mij een uitdaging om te zien welke druppels in de emmer zitten, waardoor hij nu overgelopen is en de klachten niet meer weg gaan.

Hoe ga ik te werk .
Na het invullen van een digitale vragenlijst en inventarisatie van de klachten doe ik een lichamelijk onderzoek naar de bewegingsbeperkingen van het lichaam. Graag neem ik u daarin mee zodat , u niet als lijdend voorwerp op de bank ligt. We gaan samen op zoek hoe de bewegings beperkingen die gerelateerd zijn aan uw klachten. Het komt vaak voor dat de klachten niet op de plek liggen waar het bewegings verlies is. Hoe dat komt leg ik graag met voorbeelden aan u uit. Met mijn achtergrond als fysiotherapeut geef ik graag tips en oefeningen mee zodat u zelf aan de slag kan en zelf de regie houd over uw eigen herstelproces.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Babys met voorkeurshouding ,reflux en overstekken,
 • Darmklachten
 • Rug en nek- schouder klachten.
 • Herstel na trauma
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom vliegensvlug bij je terug.

  Ilse Bruins-Griens

  Osteopathie Hoekse Waard

  Lein biedt medische zorg en coaching gericht op de gezondheid van vrouwen.

  Connecting Women