Felicia Beekkerk van Ruth

Felicia Beekkerk van Ruth

Psychotherapie en psychologische begeleiding voor volwassenen, paren en gezinnen. Voor een professionele, doelgerichte en persoonlijke aanpak van je problemen en vraagstukken

Psychotherapie, systeemtherapie en counseling

Ik geef psychologische begeleiding op diverse gebieden en psychotherapeutische behandeling aan volwassenen (18+). Ik ben thuis in de behandeling van relatieproblemen, depressie, burn-out, angststoornissen, trauma en persoonlijkheidsstoornissen.

Waarom ik dit doe?

Omdat ik veel plezier heb in het samen puzzelen met de cliënt en zijn systeem in het snappen van de problemen en het vinden van de unieke sleutel. Ik houd ervan van mens tot mens met elkaar te praten en samen op te trekken. Mijn werk verveelt nooit en is iedere keer weer anders. Humor en samen lachen is voor mij een ingrediënt dat extra smaak geeft aan mijn werk.

Hoe ga ik te werk?

Samenwerking, begrip, humor en doelgerichtheid kenmerken mijn stijl van werken. Elke behandeling is maatwerk, waarbij ik de hulpvraag samen met de client in een bredere context plaats (familie, werk, etc.). Daarbij kan het gaan om een kortdurend of langer durend traject. In mijn werk maak ik gebruik van systeemtherapie, schematherapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast bied ik psychologische begeleiding op verschillende gebieden, onder andere in samenwerking met andere hulpverleners van Lein.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Psychotherapie
 • Gezinstherapie
 • Relatietherapie
 • Depressie
 • Angststoornissen
Ovale header image

Recensies

  “Ik had al jaren last van nek en schouder klachten, welke niet met fysiotherapie weg gingen. Toen adviseerde mijn fysiotherapeut om aan de slag te gaan met mijn ademhaling en zij bracht mij in contact met Karin. Na het intake gesprek met Karin had ik al meteen een goede klik met haar. Samen kwamen we er ook al snel achter dat er veel meer achter mijn klachten zat dan alleen een slechte ademhaling. Elke keer dat we samen kwamen wist ze precies haar vinger op de zere plek te leggen. Na de eerste maand waren de nek/schouder klachten al een stuk minder. Dat niet alleen! Ook mijn migraine klachten waar ik al jaren mee liep namen af! Deze waren soms erg heftig. Nu na 4 maanden super coaching gehad te hebben ga ik klachten vrij en vol goede moed de toekomst tegemoet. Ik de coaching van Karin al super waardevolle ervaren en zal dan ook zeker iedereen Karin aanraden als ze van hun langdurige klachten af willen komen!”

  ---- Marieke

  “Bedankt wat je voor me gedaan hebt! Ik zit weer lekker in mijn vel en heb weer vertrouwen in de toekomst. Jij hebt mij net dat extra zetje gegeven wat ik nodig had. Ik voel me weer een stuk zelfverzekerder. Ik kwam bij Karin met rugklachten en hartkloppingen. Ik heb daarvoor bij de fysiotherapeut geweest en bij een chiropractor. Dit hielp even, maar de klachten kwamen steeds weer terug. Door de oefeningen en inzichten van Karin, kwam ik bij de kern van mijn klachten. Dit heeft me ontzettend veel geholpen. De klachten zijn zo goed als weg! Ik hebt ook nog instructies meegekregen zodat ik aan mijzelf kan blijven werken. Karin is een hele fijne, lieve en geduldige coach.”

  ---- Sjaan

  “Ik had al ruim 30 jaar pijn in mijn rug. Dit straalde door naar mijn been. Er werd geen medische oorzaak gevonden, maar ik kon nog geen 10 min lopen zonder pijn. De fysio was fijn, maar het was pappen en nathouden. Daarnaast had ik ook veel last van mijn nekspieren waarvan ik dacht dat het in de familie zat en ik er maar mee moest leren leven, plus had ik veel last van een kou allergie. Door Karin ben ik door een andere bril gaan kijken. Ik kan mijn grenzen nu beter aangeven en als geweldig resultaat kan ik weer minstens 2 uur pijnloos wandelen, Ik heb echt veel minder last van mijn nek en ben vrijwel van mijn kou allergie af! Wat een energie krijg je er voor terug als je niet constant pijn hoeft te hebben! Ik ben veel meer van mezelf gaan houden, heb veel meer zelfvertrouwen en kracht gekregen en straal dit ook uit! Super bedankt voor je hulp, je toewijding, je geduld, je geloof, je inlevingsvermogen, je geweldige programma, bedankt voor wie je bent!”

  ---- Esther

  ‘ Janet luistert goed naar wat op dit moment speelt en vraagt goed door. Haar kennis en kunde, maar vooral haar ervaring en haar manier van ‘er-voor-je-zijn’ maken ieder bezoek en de bijpassende massage op maat bijzonder. ‘

  ---- N.V.

  “Linda is een heel klantgericht, warm, integer en gedreven professional met passie voor haar vak. Ze combineert haar vakinhoudelijke kennis, kunde en competenties met haar inlevingsvermogen, waardoor ze heel goed kan aansluiten op de wensen/behoeften van een individu/organisatie. Ik zou Linda bij iedere individu/organisatie van harte aanbevelen! Ze levert 100% kwaliteit!”

  ---- Patricia

  “Het samenwerken met Linda heb ik ervaren als een cadeau. Zij weet de vinger op de juiste plek te leggen, en soms kan dat even zeer doen. Zij is een echte professional die haar vak uitvoert met volle overtuiging en passie. Ze heeft mij inzicht gegeven in mijn talenten en motivaties op een manier die bij mij past!”

  ---- Inge

  “Gisteren een eerste sessie Human Design gehad bij Linda. Wauw wat was dat inspirerend! Linda combineert Vitalogie met Human Design en na deze sessie ben ik enorm enthousiast! De kern van Human Design is dat je jouw blauwdruk ontdekt en deze wijsheid en energie kunt inzetten in je dagelijks leven. Deze eerste sessie gaf mij veel inzichten over mijzelf, welke manier van leven goed bij mij past en wat mijn valkuilen zijn. Leuk ook om te ervaren hoe ik mezelf heb ontwikkeld door de jaren heen en steeds meer leef vanuit mijn blauwdruk. En dat geeft een enorme boost aan mijn vitaliteit! Ik kijk alweer uit naar de volgende sessie. Een aanrader als jij ook graag bezig bent met leven vanuit jezelf, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en selfcare.”

  ---- Danielle

  “Ik heb een aantal coaching gesprekken gehad, waar met name het stukje Human Design in naar voren kwam. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en hoe ik het beste mijn eigen blauwdruk in kan zetten. De gesprekken met Linda waren erg prettig. Linda geeft je ook de ruimte om na te denken en je eigen keuzes te maken. Ze stelt goede vragen en spiegelt waar dat nodig is. Als je op zoek bent naar jouw eigen blauwdruk en hoe je de beste versie van jezelf kunt worden, dan kan ik je zeker aanraden om met Linda in gesprek te gaan.”

  ---- Marjolein

  “Linda is een persoonlijke coach die echt maatwerk levert doordat ze de tijd neemt je te leren kennen. Haar expertise over vitaliteit en Human Design combineert ze mooi en zet zij heel praktisch in, naar gelang jouw eigen behoefte. Het traject met Linda heeft mij veel inzichten gegeven met name gericht op mijn toekomst en de stappen die ik hierin kan zetten, hoe ik dat het beste kan doen en waarom.”

  ---- Angelique

  Karima heeft me super goed geholpen. Bij het afvallen het verbeteren van mijn eetpatroon mijn energieniveau en nog veel meer. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om toch hulp te zoeken. Karima kan jou helpen met bijna alles wat te maken heeft met jou lichaam, zit je niet lekker in je vel en weet je niet hoe of wat je eraan kan doen dan raad ik je zeker om een afspraak te maken.


  ---- Mw I, Krimpen a/d Ijssel

  Ik heb mijn consulten als zeer prettig ervaren. Mevr. Benabid is vriendelijk, kwam rustig over, nam de tijd en gaf duidelijk uitleg. Zij heeft interesse voor de persoon, denkt/leeft mee en geeft tips. Al met al een zeer positieve ervaring en zal haar zeker aan mijn kennissen doorverwijzen.
  E. uit Rotterdam

  ---- Mw E, Rotterdam

  Ik was op zoek naar ene orthomoleculaire arts en een arts uit Amsterdam heeft mij Epizen aanbevolen. Ik ben enorm blij dat deze dame op mijn pad is gekomen.
  Ik heb een zoontje van 6 die al 5 jaar koorts krijgt maandelijkse zonder enige reden. Zoveel testen gedaan en verschillende centra opgezocht. Niemand wist wat er in zijn lijf afspeelde totdat ik een EMB test liet doen bij Epizen. Eindelijk kreeg ik antwoord en met een brok in mijn keel luisterde ik naar de analyse en behandelplan. Er wordt heel goed geluisterd, aandacht voor een klein kind, interesse en de wil om antwoorden te krijgen is wat Karima doet. Eindelijk iemand die ons niet als een nummer behandeld. Momenteel zijn we een maand bezig met voeding en supplementen. En hij gaat al stappen vooruit. Slaap, concentratie en actief zijn is nu aan de orde. Ik ben enorm blij tot nu toe en ik ga binnenkort voor mijn andere kinderen en mijzelf langs voor een Emb test. Ook wij moeten aansterken. Bedankt Epizen voor deze eerlijke en liefdevolle behandeling. ❤️
  M. uit Rotterdam

  ---- Mw M, Rotterdam

  Eindelijk van mijn eigen eilandje af. Samen met andere zelfstandige zorgprofessionals samenwerken op een fijne sfeervolle plek. Vanaf het begin van LEIN in Son en Breugel ben ik aangesloten, samen met 25 andere zorgprofessionals. Zo fijn om andere collega's vanuit andere vakgebieden te kennen zodat ik mijn cliënten ook goed kan doorverwijzen naar een fijne collega. Het geeft mij ook meer werkplezier en leer ook veel op andere vakgebieden.

  ---- Annemarie Vaarkamp, psycholoog

  Als arts zie ik de meerwaarde dat medische zorg bij LEIN gecombineerd wordt met complementaire geneeskunde. We hebben elkaar als zorgverlener nodig om complexe vraagstukken goed te behandelen. Hiervoor is expertise nodig en dat geven we elkaar door samen bij LEIN te werken. Het verbeterd vrouwenzorg en geeft ons als zorgprofessional meer werkplezier.

  ---- Elise v Alderen, Arts-Seksuoloog NVVS

  Door met 25 zorgverleners en coaches als zelfstandige te werken, maar wel samen in 1 centrum kun je veel beter kennis delen. Veel zorgklachten vragen om een gezamenlijke aanpak. Sinds ik bij LEIN werk is dit veel meer mogelijk en zie ik vrouwenzorg verbeteren. Ik hoor vaak van mijn cliënten terug dat het zo fijn is dat LEIN geen klinische plek uitstraalt, maar een fijne sfeer waar zorg, ontmoeten en verbinden centraal staat.

  ---- Lea Peeters, Bekkenfysiotherapeut

  "Lotje zet haar invoelingsvermogen in om (terugkerende) vragen/ thema's/struikelblokken in je leven te verhelderen.
  De sfeer waarin dit gebeurt is fijn, rustig.
  Je wordt weer in contact gebracht met je intuïtie.
  Een sessie bij Lotje leidt tot nieuwe gezichtspunten en een gevoel van rust en opluchting.
  Daarnaast is ze gewoon een heel fijn mens om mee te praten over wat je bezig houdt. Na een lach en een traan tijdens de sessie overheerst de tevreden glimlach na afloop"

  ---- Marianne

  “Lotje raakt altijd precies dat gene aan waarmee ik zelf moeite heb om het te duiden en te voelen. Hiermee laat ze mij de essentie zien van stukken waar ik zelf op vastloop. Door deze essentie te zien en te doorvoelen worden dingen duidelijk en soms verbazend overzichtelijk, terwijl het daarvoor zo ingewikkeld leek te zijn.
In het losmaken en doorvoelen van opgeslagen emoties en/of blokkades helpt en ondersteunt Lotje me zoals ik dat niet eerder heb ervaren. Hierdoor kan ik deze blokkades stukje bij beetje ‘opruimen’ en voelt het daarna lichter in alle opzichten van het woord.
Als ik bij Lotje ben geweest voel ik me rustiger en krachtig, heb ik een helder beeld van mezelf en handvaten voor situaties waar ik daarvoor vragen over had."

  ---- Sofie

  " Lotje is een waanzinnig goede vragensteller. Met een geheel eigen manier van kijken stelt ze hele open vragen waardoor je op een andere manier naar situaties in je eigen leven kan kijken. Door zelf de antwoorden te formuleren terwijl ze je begeleidt wordt je actief aan het 'voelen' gezet en kom je weer bij jezelf uit. Voor de relatie met familie, werk of wat dan ook kan ik bij haar terecht. De sessie begeleidt Lotje met veel zachtheid en liefde, en de visualisaties die ze met je doet heb ik als heel helend en transformerend ervaren."


  ---- Giulia

  "Mijn dochter gaat elke keer met veel plezier naar Jelske toe. Via diverse spellen en bewegingsoefeningen leert zij zich beter begrijpen, waardoor ze eerder grip krijgt op haar emoties en gedrag. Daarbij is het ook fijn dat wij handvatten krijgen als ouders. Binnenkort komt Jelske ook observeren op school."

  ---- M., moeder van een 8 jarige

  “Ik ben al een aantal keren niet geïrriteerd geraakt door emotionele buien en kon de emotie er laten zijn om er voor mijn kind te zijn. Ik ben goed bezig om met de kinderen te oefenen met emotiewoorden en vaardigheden"

  ---- Laura, moeder van een 9-jarige

  “Ik vond het prettig dat de training begon met achterliggende info, waarna je steeds dieper op de materie in ging. Ik had al veel eigen kennis over de onderwerpen uit de training, maar het was fijn om deze kennis om te zetten naar praktische oefeningen met mijn kind. Ook is het een meerwaarde om niet alleen naar het gedrag van het kind te kijken en hoe hier mee om te gaan, maar ook vooral stil te staan bij jezelf, hoe sta jij in het leven (mindset) en welke taal spreek je en welke emoties voel je zelf tijdens situaties.”

  ---- D.D. over de training ‘Samen emoties van jouw kind de baas’

  De sessies met Karisma hebben mij helderheid, inspiratie en richting gegeven om weer verder te gaan op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling. Vanwege de coronamaatregelen waren deze sessies online – dit maakte het niet minder krachtig! Door de liefdevolle en wijze begeleiding van Karishma durfde ik helemaal mezelf te zijn en kon ik me overgeven aan de meditaties. Dankjewel hiervoor!

  ---- Mirjam

  Ik heb 3x een energetische behandeling gehad van Karishma. Ze werkt heel liefdevol, krachtig en transformerend. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

  ---- Marloes

  Karishma is een super fijne en lieve coach. Ik heb een hele mooie VIP middag bij haar gehad voor het opstarten van mijn praktijk. Ik liep hierin steeds vast. Ik kon deze middag met begeleiding van Karishma echt naar mijn gevoel gaan en zo heb ik dingen helder gekregen. Vanuit hier heb ik een eerste opzet kunnen schrijven voor mijn business plan. Karishma kan vanuit haar eigen ervaring goed helpen en komt echt tot de kern als het gaat om beperkende overtuigingen en angsten. Daarnaast komen ook de praktische zaken aan bod. Dit maakt het super praktisch en toepasbaar. Ik kan het iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

  ---- Marian

  In de relatief korte tijd dat Marieke ons heeft begeleid hebben we grote stappen gemaakt. We voelden ons allemaal (inclusief onze grote puberende zoon met ADHD) vrij snel op ons gemak bij haar.
  Onze hulpvraag lag met name op het gebied van openheid, communicatie en samenwerking. We kunnen gerust zeggen dat een deel daarvan geslaagd is. We kijken terug op een succesvol traject en schakelen haar indien nodig zeker weer in voor begeleiding of behandeling

  ---- Ouders van zoon, 17 jaar

  Marieke is een prettig persoon met een positieve benadering. Ze heeft kennis en ze is oprecht geïnteresseerd. Ze kijkt verder dan de standaard manier van hulpverlening zonder 'zweverig' te worden.
  Onze dochter voelde zich prettig bij haar en de communicatie met ons als ouders verliep erg prettig

  ---- Ouders van dochter 14 jaar

  Ik heb de behandeling bij Marieke als heel positief ervaren. Marieke heeft een open en onbevangen houding, waardoor ik mij heel erg gehoord voelde. Samen hebben we gekeken naar wat er bij mij speelt en waar ik tegen aan loop. Marieke voelt precies aan wat nodig is op dat moment en geeft mooie inzichten op een positieve manier. Door haar fijne uitleg kun je zaken gemakkelijker plaatsen en er mee aan de slag gaan en dat geeft veel rust. Marieke heeft veel empathie, veel kennis en een rustige en fijne persoonlijkheid. Ze neemt alle tijd voor je en dat ervaar ik als erg prettig. Dankjewel Marieke!

  ---- Vrouw, 31 jaar

  Milou heeft veel kennis die ze op een mooie en werkbare manier praktisch inzet. Daarnaast neemt Milou je mee op een reis in positiviteit waardoor je zelf kunt gaan implementeren wat bij jou het meeste past. Zonder oordelen en vooral vanuit je’zelf’. Wat ik zelf heel fijn vind is de persoonlijke betrokkenheid van Milou in haar werk, ze is net een mens net als wij allemaal. Ze geeft je het gevoel dat ze je ziet en dat je er mag zijn. Milou werkt vanuit passie en compassie. Zij maakt voor mij de wereld een stuk leuker/positiever, waarin ze laat zien en ervaren dat ze begonnen is bij zichzelf en dit van daaruit voorleeft naar kinderen/mensen toe.

  ---- Brigitta

  Milou is een warm en wijs persoon. In haar communicatie stelt ze zich open en kwetsbaar open. Milou deelt graag de levenslessen die zij geleerd heeft, waardoor de drempel om hier zelf mee aan de slag te gaan lager wordt.

  ---- Ciska

  Milou, jij bent echt geweldig! Zo professioneel en natuurlijk. Voelde me erg op m’n gemak. Vond het fijn dat je me er helemaal doorheen praatte en aangaf wat je kon doen als je gedachten afdwaalden of als iets niet lukte etc. Ik heb genoten van je yogales 🙏🏻

  ---- Janneke

  Alemke begeleid met een fijne stem en ik voelde me ontspannen en veilig. Tijdens de sessie voelde ik ontlading, bewustwording en kreeg nieuwe inzichten. Ik voelde me ook de dagen erna meer ontspannen.

  ---- Naomi

  “Annemarie is en was in mijn geval de beste coach. Veel raakvlakken, taakgerichtheid, nuchterheid, duidelijkheid, de juiste vraagstellingen. Ik ben haar zeer dankbaar dat zij mij weer op de juiste weg heeft geholpen. En ben veel verder gekomen dan ik had durven dromen."

  ---- Marieke

  “Zij is in staat alle losse flarden van mij aan elkaar te rijgen, door iedere keer iets wat ik heb gezegd te pakken, het terug te geven en daarop verder te gaan. Zo creëert zij voor mij overzicht in mijn eigen chaos. En dat is heel prettig en helpend."

  ---- Anne

  "Het is ongelooflijk wat Annemarie voelt als ze in het systemisch veld staat. En het is ook zo helpend dat ze het mij als coachee teruggeeft. Haar mimiek, de woorden....alles is helpend. Dat zij dat kan voelen is een gave en daar mag ze nog veel meer mee gaan doen."

  ---- Mieke

  Mijn ervaring met overgangsconsulent Ebel is zeer positief.
  Ebel is zeer deskundig, betrokken en een fijn persoon.
  Zij geeft je inzicht in het verloop van het overgangsproces en geeft gedegen adviezen waarmee je aan de slag kan en die je écht verder helpen.

  ---- Marion

  Annemarieke neemt de tijd voor je. En laat je je helemaal op je gemak voelen. Ik vind het ook fijn dat ze met je overlegd als ze aan het masseren is, zodat je zelf kunt aangeven welke plek(ken) meer aandacht nodig hebben. Ik was na de massage helemaal zen en mijn spieren voelden heerlijk ontspannen aan! Ik ga hier zeker nog vaker naartoe.

  ---- Kim

  Hier een heel positief mens. Ik had behoorlijk veel last van bepaalde klachten. Waaronder een slechte doorbloeding. Nou ik heb zins tijden weer lekkere warme voeten gehad. Dus de massage heeft heel goed zijn werk gedaan.

  ---- Florine

  Vanavond een heerlijke massage gehad van Annemarieke. Alles goed in overleg van te voren wat je graag wil en waar ze rekening mee kan houden. Met de warme olie had ze een geur uitgekozen die goed aansloot. Een uur heerlijk ontspannen genieten.

  ---- Anneloes

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Mijn baby is vaak onrustig, snel overprikkeld en huilt vaak, wat mij onzeker maakt en veel spanning bezorgt. Tijdens de contacten met Jozé leer ik mijzelf tot rust te brengen en het huilen van mijn baby te ontvangen als een verhaal dat het wil vertellen. Daardoor kan ik het beter handelen en mijn baby ondersteunen.

  ---- Fleur

  Ik leerde bij Jozé vanuit het geboorteverhaal naar mijn dochter te kijken. Ik ontdekte dat diepe druk mijn dochter helpt om tot rust te komen. Maar niet als haar gehele lichaam ingebakerd word en ze niet meer kan bewegen. Als ze in een deelmassage diepe druk kan ervaren, zonder het gevoel te hebben vast te zitten, kan ik haar helpen haar overprikkelde zenuwstelsel te kalmeren en te reguleren.

  ---- Liesbeth

  Jozé haar manier van werken opende een nieuwe wereld voor me. Ik had nooit geleerd mijn lichaamssignalen serieus te nemen en traumatische ervaringen maakte dat ik mijn lichaam verder ging wantrouwen. Hierdoor kon ik moeilijk bij mijzelf kon blijven in het contact met mijn kind. Met de steun van Jozé leerde ik mijn lichaam kennen als een positieve bron van informatie. Hierdoor kon ik mijzelf weer vertrouwen en dit vertrouwen werkt positief door in het contact met mijn kind.

  ---- Mandy

  Jozé heeft mij geleerd hoe ik écht in contact kom met onze dochter. Ze heeft mij laten zien hoe ik haar kan helpen bij onzekerheden die mogelijk zijn ontstaan tijdens de bevalling. Ik heb inzichten gekregen in de achterliggende oorzaken van het doen en laten van onze kleine meid. Ik weet nu hoe ik dit kan vertalen naar massage en bewegingsactiviteiten die aansluiten op haar niveau en die onze band versterken.

  ---- Anne

  Een slaapcoach? Nee die had ik niet nodig....dacht ik (terwijl ik nauwelijks nog sliep). Anderhalf uur slaap per nacht, niet in kunnen slapen, tig keer wakker, vanaf 04:00 uur draaien en woelen, uitsla-pen om zo toch aan voldoende slaap te komen, duizelig en draaierig van vermoeidheid. De slaapadviezen van Ellen hebben mij ZO enorm geholpen! Ik slaap weer. En goed ook.
  Goede uitleg over de slaapcyclus, heldere adviezen, goede uitleg over wat voor mij zal werken en een beetje doorzettingsvermogen :-) Ellen heeft mij binnen een paar weken weer mijn nachtrust teruggegeven. Daarmee ook mijn energie. Heerlijk.

  ---- Anke

  Naar de boostsessie ‘In 2 uur door de overgang’ geweest. Wat een eyeopener was dat. Elke vrouw tussen de 40 en 55 zou hier eens heen moeten gaan. Heel herkenbaar en geweldig leuk uitgelegd door de dames!!!

  ---- Elise

  De slaapadviezen van Ellen hebben mij ZO enorm geholpen! Ik slaap weer. En goed ook. Goede uitleg over de slaapcyclus, heldere adviezen, goede uitleg over wat voor mij zal werken en een beetje doorzettingsvermogen :-) Ellen heeft mij binnen een paar weken weer mijn nachtrust teruggegeven. Daarmee ook mijn energie. Heerlijk. Het werkt. Echt.

  ---- Nicole

  Kim heeft me geholpen mezelf en mijn stem te vinden om op te komen voor mezelf en mijn behoeftes. Ik ben veerkrachtiger, meer gefocust en meer toegewijd aan mezelf. Op mijn werk ben ik nu erkend als een krachtig manager met een motiveert en goed samenwerkende team.

  ---- Courtney

  "Kim heeft gezorgd voor een geweldige ervaring en transformatie vanaf mijn allereerste coachingsessie. Ze begrijpt mijn uitdagingen, begeleidt mijn besluitvorming voorzichtig en helpt me niet langer in de verhalen te geloven die ik mezelf bleef vertellen en die me niet langer dienen. Bovendien inspireerde ze me om een eens in een leven reis te maken met mijn kinderen, wat ons hele gezin zoveel vreugde bracht. Ik beveel Kim van harte aan als coach." - Carmen

  ---- Carmen

  "Nadat ik met Kim had gewerkt, had ik het vertrouwen om een kortere werkweek aan te vragen, waardoor ik zowel de carrière waar ik van hou als de quality time met mijn gezin kan hebben. En het meest waardevolle is dat ik nu weet dat ik de kracht bezit om het leven te creëren dat ik wil, met effectieve strategieën die me in staat stellen de rust in mijn hoofd te bewaren dat dit is waar ik hoor te zijn."

  ---- Angela

  Karin kan op een hele rustige en toch duidelijke manier vertellen hoe de bevalling zal verlopen en wat je in welke fase kan verwachten. En alles is bespreekbaar bij haar. Geen enkele vraag is teveel of is dom

  ---- Cato

  De training was erg fijn. Het nam de (laatste) twijfels weg. Dit was onze eerste en dan weet je sowieso niet wat je kan verwachten. Door de training werd ik een soort van gerustgesteld en kreeg ik meer en meer de insteek: we zien wel.

  ---- Froukje

  Door de hulp van Lianne ben ik mentaal weerbaarder geworden en sta ik sterker in m’n schoenen.

  ---- Marieke

  Ellen heeft mij binnen een paar weken weer mijn nachtrust teruggegeven. Daarmee ook mijn energie. Heerlijk. Het werkt. Echt. Ik had niet gedacht dat er verbetering mogelijk was, maar ik slaap nu een stuk beter, dan ik ooit gedaan heb!

  ---- Recensie Ellen & Nienke

  Ik ben bij Kim terechtgekomen in verband met hormonale klachten na mijn zwangerschap. Na 2 behandelingen van haar heb ik veel meer energie en slaap ik beter en dieper dan ooit. Kim heeft de gave om goed naar jouw klachten te luisteren en ‘leest’ je voeten vervolgens nauwkeurig om daarna een behandelplan op te stellen. Haar uitleg tijdens en na de behandeling is duidelijk en verhelderend. Ze doet het met plezier en volle overgave. Erg prettig om bij haar te zijn en ik kan haar dan ook zeker aanbevelen.

  ---- Mirte

  Melanie is een echte aanrader met haar aanbod systemisch werk voor ouder en kind.

  ---- Niki

  Melanie weet je in beweging te krijgen, door vanuit vertrouwen moeilijke dingen makkelijker te maken.

  ---- Annabel

  De gave van Melanie is een combinatie van kennis, intuïtie, ervaring en een verscheidenheid aan afgestemde tools.

  ---- Inge

  Door Melanie heb ik geleerd om de signalen van mijn dochter beter te leren zien en mij daarop af te stemmen.

  ---- Louise

  Bij Ilonka kwam ik om mijn onderliggende trauma aan te pakken. Samen zijn we hier naar toe gegaan. Dit ging goed omdat ik mij bij Ilonka op mijn gemak voelde en ze mij vertrouwen gaf dat niets gek was en dat alles er mocht zijn. Van huilen tot boosheid tot blijdschap. Na de sessie terug denkend aan het nare moment is de emotionele lading eraf die aan de gebeurtenis gekoppeld was. Ik blijf het bijzonder vinden wat EMDR kan betekenen. Na elke behandeling kreeg ik een fijne massage ter afsluiting om zo weer goed in mijn lijf te komen en te kunnen ontspannen.
  Anoniem

  ---- Anoniem

  Heel blij met de behandelingen van Kim! De behandelingen hielpen mij echt om even te ontspannen en dieper te zakken in mijn lichaam. Heel ontspannend dus. Daarnaast heb ik meer duidelijkheid gekregen over de fysieke klachten die ik ervaarde en waar ze vandaan komen. Mijn reden om terug te komen naar Kim is de fijne, zachte energie die ze uitstraalt en ze werkt echt op haar gevoel.

  ---- Maartje

  Kim was very gentle, caring and knowledgeable, she put all my anxiety to rest. While she was working on my feet I felt instant emotions that were being released and almost immediately after our session my miscarriage "cleared" itself out. Kim knew where to work, what I need to do with my body and what to say to me to help. Just from that hour and a half I learnt about myself and what I need to work on.

  ---- Amanda

  Kim luistert goed naar je klachten en speelt hier super op in. Sinds een half jaar kom ik hier iedere vier weken, mijn klachten zijn enorm verminderd. Bijna weg zelfs. Maar ik wil nooit meer weg bij haar, ze heeft echt verstand en gevoel voor wat ze doet. Zelf wist ik niet dat je voeten zoveel kunnen “vertellen” over de rest van je lichaam.

  ---- Esther

  Ik ben bij Kim terechtgekomen in verband met hormonale klachten na mijn zwangerschap. Na 2 behandelingen van haar heb ik veel meer energie en slaap ik beter en dieper dan ooit. Kim heeft de gave om goed naar jouw klachten te luisteren en ‘leest’ je voeten vervolgens nauwkeurig om daarna een behandelplan op te stellen. Haar uitleg tijdens en na de behandeling is duidelijk en verhelderend. Ze doet het met plezier en volle overgave.

  ---- Mirte

  Ik liep al een jaar met vage klachten, die leken op een beginnende burn-out. Ik was mezelf kwijt en had last van sombere gevoelens. Ik had niet in de gaten dat het ook overgangsklachten konden zijn. De gesprekken met Thérèse hebben me opgeleverd dat ik een helikopterview heb over mezelf; er zijn verschillende kanten van mij. Ik ben zelf degene ben die steeds bepaalde keuzes maakt. Ik kan nu meer ‘ja’ kan zeggen tegen ouder worden.

  ---- Monique 51jr.

  Ik voelde me niet happy maar ik wist eigenlijk niet waar het aan lag. Ik wist niet goed wat ik van coaching moest verwachten maar al na twee gesprekken kreeg ik zicht op de mechanismen die in werking treden als ik te veel stress heb. Inmiddels weet ik beter wat ik dan moet doen.

  ---- Nina

  Ik ben bij mijn eerste kindje in het ziekenhuis bevallen. Er moest bij 5 cm. ontsluiting plotseling een spoedkeizersnede worden verricht. Niemand vertelde ons wat er precies aan de hand was. Het ging heel snel. Het liep gelukkig goed af maar toen ik zwanger was van de tweede, kwam ongeveer na 20 wk. steeds een heel onbestemd en paniekerig gevoel naar boven. Thérèse haalde naar voren waar mijn paniek vandaan kwam en hoe ik me kon voorbereiden op deze bevalling.

  ---- Roos 29jr.

  Kernwoorden die ik bij Thérèse vind passen zijn: prettig, energievol, positiviteit en geen drama. Ze is betrokken, heeft een gezonde nieuwsgierigheid en is heel open. Bij haar blijven onderwerpen die soms zwaar zijn toch licht.

  ---- Loes 32jr.

  Bij Ilonka kwam ik om mijn onderliggende trauma aan te pakken. Samen zijn we hier naar toe gegaan. Dit ging goed omdat ik mij bij Ilonka op mijn gemak voelde en ze mij vertrouwen gaf dat niets gek was en dat alles er mocht zijn. Van huilen tot boosheid tot blijdschap. Na de sessie terug denkend aan het nare moment is de emotionele lading eraf die aan de gebeurtenis gekoppeld was. Ik blijf het bijzonder vinden wat EMDR kan betekenen. Na elke behandeling kreeg ik een fijne massage ter afsluiting om zo weer goed in mijn lijf te komen en te kunnen ontspannen.

  ---- Anoniem Ilonka

  De yogalessen bij Loes zijn zowel toegankelijk en ‘down to earth’, als ze me helpen om te ontspannen en weer in contact te komen met mijn lijf.

  ---- Anne

  De kundigheid van Loes en de ontzettend ontspannen, ongedwongen sfeer hebben me overtuigd dat yoga goed is voor mijn lichaam en geest.

  ---- Charlotte

  Sinds een aantal maanden yoga lessen van Loes. Ze heeft een professionele, ontspannen manier van lesgeven, waar ook tijd is voor een lach. Goed voor je lijf en je geest!

  ---- Katrien

  Ilonka heeft me met EMDR geholpen om de emoties, gekoppeld aan een herinnering en de daaruit volgende stress, te verminderen. Ilonka stelde me tijdens onze sessies goed op mijn gemak en stelde precies de juiste vragen om tot de kern te komen.

  ---- Nanou

  Ik ben heel goed geholpen met de EMDR sessies en vond t heel prettig dat bij Ilonka te doen. Ze stelde mij erg op mijn gemak, het voelde allemaal heel fijn en vertrouwd en ze is heel deskundig.

  ---- Joyce

  Ik had een zware bevalling gehad... Na de eerste behandeling merkte ik al dat de klachten verminderden.

  ---- SWOB

  Mijn klachten zijn (waren) migraine, depressiviteit, artrose, slecht inslapen, erg dromen hoge bloeddruk ... het geeft me rust, de aantal migraine aanvallen zijn minder, en zeker het in slapen gaat een stuk beter.

  ---- J.K.

  Mijn klachten zijn (waren) migraine, depressiviteit, artrose, slecht inslapen, erg dromen hoge bloeddruk ... het geeft me rust, de aantal migraine aanvallen zijn minder, en zeker het in slapen gaat een stuk beter.

  ---- Joke

  Erg duidelijke, waardevolle uitleg en fijne communicatie! Saskia denkt altijd met je mee als het nodig is.

  ---- Marriël

  Super blij met de kundige begeleiding van Saskia. Mede hierdoor heb ik zo goed mogelijk borstvoeding kunnen geven!

  ---- Maud

  Saskia is vlak na de bevalling bij mij geweest om mij op weg te helpen met borstvoeding. Ik heb haar bezoek als zeer prettig en leerzaam ervaren. De dagen erna mocht ik ook met al mijn vragen bij haar terecht. Nu 7 maanden later geef ik nog steeds borstvoeding dankzij haar tips, dus helemaal top!

  ---- Bedia

  Saskia heeft ons goed op weg geholpen met het geven van borstvoeding aan onze tweeling. Ze heeft een fijne persoonlijkheid en geeft op een rustige en duidelijke manier goed advies.

  ---- Fanny

  Saskia heeft ons enorm geholpen toen onze dochter geen fles wilde drinken, geen hapjes wilde eten en in gewicht achteruit ging. Met een thuisbezoek en goede communicatie via whatsapp zijn we hier bovenop gekomen! Deskundige en lieve vrouw, zeker een aanrader! Dank voor je goede hulp!!

  ---- Anke

  Ik ben gewend om de week voor mijn menstruatie niet te genieten te zijn: moe, prikkelbaar, buikpijn. Ik verbaas me er nog steeds over dat ik met de tips van Suzanne helemaal van deze klachten af ben gekomen.

  ---- Lisanne

  Met hulp van Suzanne ben ik inmiddels 40 kg afgevallen! Dit had ik nooit verwacht… Praktische adviezen en vooral een persoonlijke aanpak hebben voor mij het verschil gemaakt.

  ---- Johan

  Ik voelde me bij Suzanne direct thuis. Ze is enthousiast en heeft verstand van zaken. Ze nam ook echt de tijd om uitleg te geven, hierdoor kon ik direct aan de slag.

  ---- Francine

  Suzanne is heel vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor je, luistert goed en denkt goed met je mee. Ze zorgt ervoor dat je je serieus genomen en gehoord voelt. Ze heeft duidelijk veel verstand van voeding, supplementen en gezondheid en weet waar ze het over heeft.

  ---- Saskia

  Suzanne denkt met je mee. In mijn geval kreeg ik bruikbare tips om mijn suikerspiegel stabiel te houden. Je voelt je bij Suzanne direct op je gemak.

  ---- Ellen

  Ik kon volledig mezelf zijn, voelde mij door Karin gehoord, gezien en begrepen.

  ---- Karin

  Ik had een zware bevalling gehad... Na de eerste behandeling merkte ik al dat de klachten verminderden.

  ---- Marieke

  Voorafgaand aan de geboorte van Jesse had ik last van klachten gerelateerd aan overbelasting. Ik heb tijdens de behandelingen veel met Marieke gesproken over mijn dagelijkse bezigheden, rol thuis en op het werk, waarbij ik met regelmaat nieuwe inzichten opdeed.

  ---- Maarten

  Mijn klachten zijn (waren) migraine, depressiviteit, artrose, slecht inslapen, erg dromen hoge bloeddruk. Het geeft me rust, de aantal migraine aanvallen zijn minder, en zeker het in slapen gaat een stuk beter.

  ---- Joke

  Haptotherapie heeft me geleerd meer in het hier en nu te zijn, mijn lijf te ervaren, keuzes te maken die goed voor mij voelen, dat geeft rust en vertrouwen..meer in mijn lijf geeft helderheid in mijn hoofd.

  ---- Shirley

  Door oefeningen, gesprekken en verstilde momenten op de bank heb ik inzicht gekregen in mijn leven en mijn lijf…de chronische pijn ervaar ik nu anders.. het is nu deel van mij….dat geeft rust en vertrouwen.

  ---- Monique

  Je hielp mij dichter bij mijzelf te komen, naar dat wat er leeft in mijn hoofd, lijf en ziel en met aandacht gevoelens, gedachten en emoties te verbinden. Kracht vinden vanuit de kern die heel is en blijft, heb ik van jou geleerd. Dank voor je rust, vertrouwen en inzichten. Ik hoop verder te groeien en bloeien vanuit de grond die ik bij jou heb gevormd.

  ---- Geralda

  Onze gesprekken, oefeningen en de aanraking heeft mij weer dichter bij voelen van mijn lichaam gebracht…en ervaren dat ik het waard ben.

  ---- Valerie

  Uitleg, in combinatie met zelf doen en ervaren. De themadag was leuk, leerzaam en zeer professioneel door Melanie aangeboden.

  ---- Evelien

  Theraplay bij Melanie heeft voor mij en mijn dochter het verschil gemaakt. We hebben weer veel plezier!

  ---- Chelsea

  Melanie is een echte aanrader met haar aanbod systemisch werk voor ouder en kind.

  ---- Niki

  De gave van Melanie is een combinatie van kennis, intuïtie, ervaring en een verscheidenheid aan afgestemde tools.

  ---- Anne

  De gave van Melanie is een combinatie van kennis, intuïtie, ervaring en een verscheidenheid aan afgestemde tools.

  ---- Inge

  Ik heb geleerd om de signalen van mijn dochter beter te leren zien en mij daarop af te stemmen.

  ---- Louise

  Christien heeft mij een heerlijke Reiki behandeling gegeven met een aansluitende Voetreflexbehandeling. Herboren ging ik weg bij haar. We hebben weinig gesproken met elkaar, wat eigenlijk heel prettig was...Ik kan dit iedereen aanbevelen!

  ---- S.C.

  Een echte aanrader! Vriendelijk, professioneel en kundig.

  ---- K.K.

  Het was een prettige ervaring. Ik werd vriendelijk ontvangen en heb een heerlijk ontspannen energetische massage gekregen. Aansluitend had ik gekozen voor een voetreflexmassage, dat bleek goede keuze!

  ---- M.B.

  Vriendelijk en gastvrij ontvangen en een heerlijke massage gehad. Ik heb zelfs even geslapen!

  ---- W.A.

  Bijzondere, waardevolle ervaring. Ze voelde precies mijn energie en wist deze goed te omschrijven. Het resoneerde helemaal. Er kwamen dingen los die nu weer kunnen stromen. Ik heb meteen een vervolgafspraak gemaakt.

  ---- E.M.

  Vandaag een hele fijne ervaring gehad bij Chenzi, een healingsessie en voetreflexmassage. Ik kan het niet beschrijven, het is een ervaring die je zelf moet ondergaan, energie ervaart iedereen anders. Ik ervaarde een warme en golvende gloed van rust en positieve, helende energie. Heel erg genoten. Ik kom zeker terug.

  ---- A

  Ik doe hier ook nog een foto bij die ik een paar weken geleden liet maken. Ik had eerder begrepen dat we een foto moesten aanleveren.

  ---- Mieke

  Ik ben heel erg tevreden over de hulp die ik van Mieke heb gekregen. Mieke is begripvol en kijkt echt samen naar de beste oplossing voor jou. Wat ik ook erg fijn vond was de snelle reactie op alle vragen die ik stelde.

  ---- Bente

  Wat het mij heeft opgeleverd om met Karin te praten is dat ik mijn problemen of gedachtes van me hart af kon praten, omdat ze mij een veilig en vertrouwt gevoel gaf!

  ---- Annemieke

  Ik heb opnieuw kennis gemaakt met mijn eigen kracht en heb de macht weer over mijn eigen leven kunnen en durven nemen.

  ---- Annah

  Door het lichaamswerk ben ik me meer bewust geworden van mijn moeizame ademhaling en spanningen die in mijn lijf zitten.

  ---- Leen

  Ik leerde duidelijk mijn grenzen aan te geven en aan te kunnen geven waarom ik bepaalde grenzen had en waar ik dan precies moeite mee had.

  ---- Nadeche

  In de sessies met Melissa heb ik o.a. geleerd mezelf te uiten door " het" eruit te gooien i.p.v. op te kroppen en er wakker van te liggen.

  ---- Rieneke

  Melissa ziet je en voelt je, soms nog eerder dan dat je jezelf ziet. Ze kijkt met warme en betrokken ogen naar de delen van mij die aandacht en zorg nodig hebben.

  ---- Anoniem

  Leonie is heel warm, maar vooral erg kundig. Ik heb de begeleiding als heel liefdevol ervaren. – D.

  ---- Leonie-2

  Leonie treedt je met openheid & warmte tegemoet en prikt goed door bullshit heen. – I.

  ---- Leonie

  Voor directe klachten zoals buikpijn door te veel fruitsuikers of een blauw zwarte teen omdat je weer ergens tegen aan bent gelopen merk je snel resultaat.

  ---- Amber

  Ik kwam met vele klachten waaronder enorme uitputting/vermoeidheid en onverklaarbare pijn in mijn been. Ik liep met een stok en regelmatig ook met een rollator. Het is een zoektocht geweest maar ik ben van deze klachten afgekomen.

  ---- Bianca

  Na 17 jaar gebruik van zware hormoonzalf van mijn (erfelijke) eczeem, gebruik ik nu al 1,5 jaar niks meer. Ook de flinke hooikoorts die ik jaarlijks had is weg!

  ---- Saskia

  Manon nodigde me uit om juist aandacht te geven aan pijntjes; dit maakte een wezenlijk verschil en luchtte op

  ---- Maddy

  Fijne zorg gekregen in een ontspannen omgeving. Er werd heel goed geluisterd naar mijn klachten en zorgvraag.

  ---- --

  Haar rust, interesse en ervaring maakt dat je je meteen op je gemak voelt. Een professional waar ik met mijn klachten bij terecht kan.

  ---- --

  Ze kijkt verder dan de klacht alleen. Verschillende medische trajecten gaven geen uitkomst; maar ik heb de hoop en het vertrouwen in mijn lichaam weer terug.

  ---- --

  Erg prettig ook dat andere zorg rondom de zwangerschap ook in dit vrouwencentrum gevestigd is.

  ---- Recensie 4

  Zoveel zorg onder één dak vind ik erg prettig. Ik kwam voor een afspraak bij de psycholoog maar ik merk dat ik ook zeker voedingsadvies kan gebruiken. Wat fijn dat het allemaal geboden wordt.

  ---- Recensie 3

  De zorg bij LEIN heb ik als zeer prettig ervaren. Fijne coach,nuchter, denkt met je mee en volgt je gedachten en geeft advies passend bij jou als persoon

  ---- Recensie 2

  Fijne en complete zorg, een en al lof voor hoe er wordt omgegaan met cliënten, de informatievoorziening en de persoonlijke zorg.

  ---- Recensie 1

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Felicia Beekkerk van Ruth

  Felicia Beekkerk van Ruth

  Psychotherapie en psychologische begeleiding voor volwassenen, paren en gezinnen. Voor een professionele, doelgerichte en persoonlijke aanpak van je problemen en vraagstukken. Sleutelwoorden: afstemming, samenwerking en humor!

  Connecting Women