Ellen en Nienke

2Minds

Bij Lein werken Ellen en Nienke, overgangsverpleegkundigen en slaapcoaches. Ze geven groepsbijeenkomsten om vrouwen alles over de overgang te vertellen.

Je kan bij mij terecht voor

Slaapcoaching

Je baby moet leren slapen. Net zoals dat je je kindje leert eten, drinken, spelen, praten, heeft het ook jouw hulp nodig bij het leren slapen. Hier begin je al mee als je baby een paar weken oud is. Alleen hoe doe je dat? Vaak heb je zoveel vragen over dit onderwerp:
Slaapt mijn kindje wel genoeg? Hoeveel slaap heeft het eigenlijk nodig? Wat is een normale tijd om het kindje in bed te leggen? Is het niet zielig in zo’n kamertje alleen? Is het normaal dat hij ‘s nachts nog drinkt? Moet ik het laten huilen als het in bedje ligt? De baby van mijn buurvrouw slaapt bijna van het begin door, doe ik iets niet goed? Hoe houden we het vol met zo weinig slaap? Wanneer kan ik weer eens een nacht doorslapen?
Eerst moet je weten hoe het zit met slaap. En juist dát gaan we je vertellen

Je voelt je onzeker en gaat eindeloos op zoek naar antwoorden en oplossingen, maar het helpt steeds maar even. Uit ervaring weten we dat er heel veel duidelijk wordt wanneer je eerst goede informatie over slaap krijgt, want dan weet je ook waar de oplossingen liggen.

Na de Boostsessie kun je zelf keuzes maken en naar manieren zoeken die bij jou en je baby passen met in je achterhoofd de kennis die je hierbij nodig hebt.

Boostsessies de overgang

Er zijn veel fabels en onwaarheden over de overgang die de wereld uit mogen. Voor de gemiddelde vrouw gaat het om een periode van 5 tot 10 jaar. Niet alleen lichamelijk, maar ook op mentaal en sociaal gebied gebeurt er heel veel in deze fase. Weten hoe het zit, helpt al. Het maakt dat je niet meer zo hoeft te twijfelen en weet wat je eventueel kunt doen bij klachten.

Bij Lein werken Ellen en Nienke, overgangsverpleegkundigen en slaapcoaches. Ze geven groepsbijeenkomsten om vrouwen alles over de overgang te vertellen. Tijdens zo’n bijeenkomst krijg je goede informatie, kun je vragen stellen, hoor je verhalen en vul je een klachtenlijst in. Na afloop krijg je een naslagwerk, waarin je tips en adviezen vindt. Het maakt heel veel duidelijk en alleen dat is al fijn.

Afspraak maken
 • Slaapcoaching
 • CGT-i
 • Slaap verbeteren
 • Slecht slapen
 • Slapeloosheid
 • Vermoeidheid
Ovale header image

Recensies

  Ellen heeft mij binnen een paar weken weer mijn nachtrust teruggegeven. Daarmee ook mijn energie. Heerlijk. Het werkt. Echt. Ik had niet gedacht dat er verbetering mogelijk was, maar ik slaap nu een stuk beter, dan ik ooit gedaan heb!

  ---- Recensie Ellen & Nienke

  De slaapadviezen van Ellen hebben mij ZO enorm geholpen! Ik slaap weer. En goed ook. Goede uitleg over de slaapcyclus, heldere adviezen, goede uitleg over wat voor mij zal werken en een beetje doorzettingsvermogen

  ---- Recensie Ellen en Nienke

Afspraak maken

Geheel vrijblijvend

Wil jij meer weten over 2Minds? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Ellen en Nienke

  2Minds

  Binnen een paar weken je slaap verbeteren, dat kan echt.

  Connecting Women