Ebel Molenaar

Ebel Molenaar

Ik geef je uitleg over wat de overgang is, wat het met je doet en op welke manier je deze levensfase positief kan beïnvloeden. Samen kijken we naar welk advies of behandeling het best bij jouw situatie past. Ook als je vervroegd in de overgang bent gekomen of door een behandeling ten gevolge van borstkanker kun je bij mij terecht.

Een passend advies op maat zodat je in je kracht blijft tijdens alle fasen van de overgang

‘Als je begrijpt waarom je verandert, wat de overgang met je doet, is het niet zo ongrijpbaar meer…”

De overgang een nieuwe faseHet eerste wat ik vrouwen vaak hoor zeggen: “ Vervelend het hoort erbij, maar het zal wel weer overgaan”..Helaas is het in deze tijd, waarin we als vrouw van alles moeten, niet altijd even gemakkelijk.Kinderen in de pubertijd, de mantelzorg van ouders, werk en dan ook nog streven naar een goede relatie.Wij als vrouwen willen alles, maar moet dit ook altijd………

Het consultVia een consult kunnen we samen kijken naar welke oplossing het beste bij je past. Ik geef je daarbij uitleg over wat de overgang is, wat het met je doet en op welke manier je deze levensfase positief kan beïnvloeden. Ook als je vervroegd in de overgang bent gekomen of door een behandeling bijvoorbeeld ten gevolge van borstkanker en niet precies weet wat te doen, kun je bij mij terecht.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Uitleg
 • Advies
 • Eigen regie
 • Stressreductie
 • Nieuwe levensfase
Ovale header image

Recensies

  Mijn ervaring met overgangsconsulent Ebel is zeer positief.
  Ebel is zeer deskundig, betrokken en een fijn persoon.
  Zij geeft je inzicht in het verloop van het overgangsproces en geeft gedegen adviezen waarmee je aan de slag kan en die je écht verder helpen.

  ---- Marion

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Oud-BeijerlandSon en Breugel

  Ebel Molenaar

  Ebel Molenaar

  Een passend advies op maat zodat je in je kracht blijft tijdens alle fasen van de overgang

  Connecting Women