Behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor het volgende:

Seksualiteit , Voeding & Gezondheid, Psychologie, Verloskunde, Vrouw & Kindzorg en de Vitale Zorg (Holistisch).

Klik om snel te scrollen

Geboortezorg

Zorg rondom je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Met 25 zorgverleners onder één dak bieden we uitgebreide zorg rondom het moederschap.

Bekijken

Vrouw & kindzorg

Een goede ontwikkeling van je kind begint bij LEIN. Je ontvangt alle zorg en antwoorden rondom voeding, fysieke klachten en mentale vraagstukken.

Bekijken

Psychologie & Coaching

Er komt altijd een fase in je leven dat je wilt dat iemand even met je meekijkt en -denkt om weer verder te kunnen groeien.

Bekijken

Seksuologie

Veel vrouwen ervaren klachten rondom seksualiteit. Bij Lein werken specialisten die jou hierin kunnen helpen.

Bekijken

Voeding & Leefstijl

Om je fysiek en mentaal fit te voelen, moet alles in balans zijn. Gun jezelf de beste versie van jezelf. Ontdek waar we jou bij kunnen helpen.

Bekijken

Overgangszorg

Er wordt vaak te weinig aandacht besteedt aan overgangsklachten. Zonde! Want we kunnen je juist hierbij goed helpen. Overgangsklachten vragen om een gezamenlijke aanpak. LEIN biedt deze zorg.

Bekijken

Complementaire zorg

Klachten kunnen pas opgelost worden wanneer we de vraag achter de klacht begrijpen. Een holistische benadering werkt hierbij het beste.

Bekijken

Endometriose en Oncologie

Lein Vrouwenzorg in Son werkt samen met hét 'Catharina Kanker Instituut in Eindhoven.' Zij zijn het regionaal én nationaal verwijscentrum voor o.a. borstkanker.

Bekijken
Ovale header image

Geboortezorg

Zorg rondom je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Zwanger zijn is in het leven van een vrouw een mega life-event. Een prachtige, maar ook spannende tijd is aangebroken. Bij Lein weten we hoe belangrijk het is om dan de juiste zorgprofessionals om je heen te hebben om jou en je partner zo goed mogelijk te begeleiden. Met 25 zorgverleners onder één dak bieden we uitgebreide zorg rondom het moederschap.

Meer weten

Connecting women

Vrouw & Kindzorg

Kinderen zijn de spiegel van hun gevoel

Soms loopt het allemaal even niet zo lekker en voelt het alsof je vastloopt. Op zulke momenten is het fijn als er iemand naar jullie luistert, meedenkt en jullie helpt. Met elkaar gaan we op zoek naar ieders eigen kracht. Bij Lein werken specialisten die nodig zijn om als gezin in balans te komen.

Meer weten
Ovale header image

Psychologie & Coaching

Stel, je bent somber, hebt nergens zin in en dat gaat maar niet over.

Je piekert, maakt je teveel zorgen of hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Er komt altijd een fase in je leven dat je wilt dat iemand even met je meekijkt en denkt om weer verder te kunnen groeien. Ook problemen in relaties of vriendschappen, het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis (trauma) of onverklaarde medische klachten kunnen een gezond dagelijks functioneren in de weg staan. Blijf er niet te lang mee doorlopen. Lein heeft zorgprofessionals met jarenlange ervaring om jou weer de goede weg op te helpen.

Meer weten

Connecting women

Seksuologie

Veel vrouwen ervaren klachten rondom seksualiteit.

Wil jij afrekenen met misverstanden en onwetendheid die het vermogen tot een ongecompliceerd seksleven belemmeren? Vertrouwd worden met je eigen seksualiteit? En de lichamelijke en emotionele blokkades wegnemen die in de weg staan bij het kunnen genieten van fijne seksualiteit? Bij seksuologische problemen wordt eerst via een anamnese gekeken waar het probleem uit bestaat en hoe we je het beste kunnen helpen. Belangrijke doelen daarbij zijn het vergroten van kennis over je seksualiteit, je vermogen verbinding te maken met je eigen seksualiteit en je seksuele autonomie. Het uiteindelijke resultaat zal zijn dat je meer zelfkennis en een grotere zelfwaardering hebt, dat je meer tevreden bent over je seksualiteit en dat seks ongecompliceerder en fijner wordt. Bij Lein werken specialisten die jou hierin kunnen helpen.

Meer weten
Ovale header image

Voeding & Gezondheid

Om je fysiek fit te voelen moet alles in balans zijn.

We zijn ons er steeds meer van bewust dat voeding een cruciale rol speelt voor onze gezondheid. Of het nu gaat om de juiste voeding voor een gezond gewicht, voeding in relatie tot ziekten, vermoeidheidsklachten, hormoonschommelingen of allergieën. Bij Lein kun je met al je vragen over voeding voor jou óf voor jouw kindje terecht bij onze diëtist of kinderdiëtist. Gun jezelf de beste versie van jezelf. En kijk waar we jou bij kunnen helpen.

Meer weten

Connecting women

Overgangszorg

Er wordt vaak te weinig aandacht besteedt aan overgangsklachten. Zonde! Want we kunnen je juist zo goed helpen hierbij.

Er valt zo veel over te vertellen. De overgang is niet alleen kommer en kwel, er zitten ook onverwachte goede kanten aan. Wij zijn trouwens niet de enige die praten tijdens de sessie. De deelnemers kunnen er ook wat van. Het is zó fijn om het er met elkaar over te hebben. Weet je zo goed als niets van de overgang, maar zit je er middenin? (Vermoed je) Ben je vooraan in de veertig en wil je een beetje voorbereid zijn? (Heel erg slim! Hoe jonger hoe beter!). Als 50+ ben je ook van harte welkom natuurlijk. Het laatste stuk van de overgang kan nog behoorlijk pittig zijn.

Meer weten
Ovale header image

Complementaire zorg

Klachten kunnen pas opgelost worden wanneer we de vraag achter de klacht begrijpen. Een holistische benadering werkt hierbij het beste.

Aanvullende zorg is zeer waardevol in ons zorgsysteem en vindt steeds meer zijn plek in de geneeskunst. Deze geneeswijzen zijn geen vervanging voor de reguliere geneeswijzen. Een goede samenwerking met de reguliere zorg is van groot belang om de gezondheid en het welzijn, voor jou als patiënt, zoveel mogelijk te waarborgen en te verbeteren.

Meer weten

Oncologie

Advies en begeleiding bij kanker

In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 18.000 mensen borstkanker. Dit is inclusief een mogelijk voorstadium van borstkanker: ductaal carcinoom in situ. Elk jaar krijgen zo'n 2.440 mensen dit voorstadium. Dit kan borstkanker worden. Daarom krijgen deze mensen wel een behandeling. De 5-jaarsoverleving van borstkanker is de afgelopen 60 jaar - mede dankzij onderzoek - flink verbeterd: van 52% in 1955 naar 88% nu. Artsen onderzoeken hoe ze de behandeling nog beter kunnen maken. En de gevolgen minder ingrijpend.

Meer over Oncologie

Connecting women