Marjolijn den Ouden

Met rust

Mindfulnesstraining wordt ook wel aandachttraining genoemd. Na het volgen van deze training ervaren deelnemers minder stress, een verbeterde stemming en meer welzijn, focus, aandacht en compassie. Deze effecten zijn in onderzoek gemeten* zowel tijdens als na afloop van de training. Dinsdag 29 augustus introductiebijeenkomst! 20:00-21:15 (max 7 deelnemers) Aanmelden via Marjolijn@metrust.nl (kosten 7,50 euro) Locatie: LEIN, Nieuwstraat 54 Son

Mindfulness

Het trainen van mindfulness is niet zweverig. De oefeningen verbinden je hoofd weer met het lijf waardoor je helder gaat ervaren hoe het met je is; je ontdekt dat aandacht geven, aan jezelf of aan iets anders, de beleving ervan verandert. Soms kun je daardoor bewuster genieten en op andere momenten ontdek je dat er ook zelf iets te kiezen valt : bijvoorbeeld hoe je bewust met moeilijke situaties kan omgaan. De thema’s in deze training staan met beide benen op de grond net als de trainer.

Thema’s zijn : Automatische piloot, Obstakels (h)erkennen, omgaan met grenzen, stress herkennen en beantwoorden, gedachten zijn geen feiten en stilstaan bij zelfzorg en toepassen van mindfulness in het dagelijks leven.

In een mindfulnesstraining vergroot je bewust-zijn door trainen van aandacht en opmerkzaamheid. Je hoeft niet op een kussentje te zitten, op een stoel is namelijk ook prima. Er is in de training geen oordeel, geen goed of fout, we bekijken de dingen met een frisse blik..

Je kan bij mij terecht voor

 • Overbelasting of burnout
 • Rusteloosheid
 • Onzekerheid en piekeren
 • Angst of paniek
Ovale header image

Recensies

  Ik kies voor Manon want ze kijkt verder dan de klacht alleen. Verschillende medische trajecten gaven geen uitkomst; dankzij een traject bij Manon heb ik weer de hoop en het vertrouwen in mijn lichaam terug.

  ---- --

  Haar rust, interesse, humor en ervaring maakt dat je je meteen op je gemak voelt bij Manon. Ook als je het even niet meer weet; een second opinion bij Manon zal je verbazen.

  ---- --

  Chapeau Manon dat je zo snel een goede doorverwijzing geeft maar zeker dat je het belang van patiënt voor eigen belang stelt.

  ---- --

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Marjolein Maas

  Lein

  “Stilstaan om in beweging te komen”

  Connecting Women