Manon Houtman

Haptonoom en Massagetherapeut (incl. zwangerschapsmassage)

Manon helpt je om zicht te krijgen op (onbegrepen) klachten en biedt mogelijkheden om weer lekker in je vel te zitten.

Je kan bij mij terecht voor

Haptonomie en Massagetherapie (incl zwangerschapsmassage)

Haptonomie

Heb je het gevoel dat je teveel vastzit in je hoofd? Dat je het contact met je lichaam verliest?
Dan is haptonomie op je lijf geschreven. Het geeft inzicht in de patronen die je hebt ontwikkeld op het gebied van gedachten, gevoelens en gedrag.
Samen gaan we ontdekken wat jou beperkt. Op basis van gesprek en ervaringen leer je de signalen van je lichaam beter verstaan.
Klachten worden kansen en balans komt terug.

 

Massagetherapie

Ben je op zoek naar rust en ruimte in je lichaam?
Denk dan eens aan massagetherapie.

Bij massagetherapie help ik je om je bewegingsvrijheid terug te vinden. Ook zullen we kijken of de samenwerking in je lichaam verbeterd kan worden door het beter integreren van verstoorde reflexen binnen bestaande bewegingspatronen.

 

Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Dit kan fijn maar ook pittig zijn. Een massage geeft je de ruimte om te verbinden, ontspannen en biedt ondersteuning. Voor jezelf en je kleintje in je buik.
Daarnaast is massagetherapie ook een aanrader na de bevalling. Een moment om tot jezelf te komen. Maar ook om spieren los te laten masseren die je nu meer gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan je nek / schouders in verband met het geven van borstvoeding of het optillen van de kleine.

Afspraak maken
 • Pijn
 • Stress
 • Burn out
 • Ontspanning
 • Herstel
Ovale header image

Recensies

  Ik kies voor Manon want ze kijkt verder dan de klacht alleen. Verschillende medische trajecten gaven geen uitkomst; dankzij een traject bij Manon heb ik weer de hoop en het vertrouwen in mijn lichaam terug.

  ---- --

  Haar rust, interesse, humor en ervaring maakt dat je je meteen op je gemak voelt bij Manon. Ook als je het even niet meer weet; een second opinion bij Manon zal je verbazen.

  ---- --

  Chapeau Manon dat je zo snel een goede doorverwijzing geeft maar zeker dat je het belang van patiënt voor eigen belang stelt.

  ---- --

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Manon Houtman

  Haptonoom en Massagetherapeut (incl. zwangerschapsmassage)

  Verbeter de samenwerking tussen je hoofd en lichaam; klachten worden kansen en balans komt terug.

  Connecting Women