Kim Raaijmakers

Kim Raaijmakers Coaching

Stel je eens voor dat je elke dag geïnspireerd wakker wordt, vol vertrouwen om alles aan te kunnen wat in je tegenkomt en de dag af te sluiten met het werk wat je graag doet!

Leiderschaps coaching

Stel je eens voor dat je elke dag geïnspireerd wakker wordt, vol vertrouwen om alles aan te kunnen wat in je tegenkomt en de dag af te sluiten met het werk wat je graag doet!

Stel je voor dat er een programma bestaat wat geheel gericht is op jouw persoonlijke zoektocht en transformatie om de meest zelfverzekerde versie van jezelf te worden! Een programma om je te helpen om je hoogste potentieel te bereiken? Een programma wat ervoor zorgt dat je echt naar voren laat treden als authentieke leider? Zowel in je carrière als privéleven?

 

Herken je dit?

Heb je wel eens het gevoel dat je een masker draagt en doet alsof? Werk je heel hard om te bewijzen dat je je werk kunt doen, al je verantwoordelijkheden kunt dragen en de carrière kunt nastreven die je wenst? Leidt dit nu vooral tot frustratie, stress en verwarring?

Misschien dacht je dat je je gelukkiger zou voelen zodra je die topprestatie in je professionele en persoonlijke leven had bereikt, maar heb je nog steeds een gevoel van ontevredenheid en wil je begrijpen waarom?

Of denk je dat andere mensen jouw werk beter zouden kunnen doen? Ook al heb je veel succes geboekt in je carrière, het voelt nog steeds niet alsof je goed genoeg bent of je functie verdient?

Misschien ligt het aan je gewoontes? Je voelt dat je vastzit in je comfortzone, ook al wil je jezelf dolgraag naar nieuwe hoogten duwen.

Of is de balans tussen werk en privé niet meer haalbaar?  Zijn de grenzen tussen beide vervaagt en werk je nu meer dan ooit? Worstel je met het weer terugvinden van de balans tussen beide?

Hoi, ik ben Kim Raaijmakers, met bijna 20 jaar bedrijfservaring in senior management bij diverse multinationals, ken ik de uitdagingen die komen kijken bij het bevorderen van professionele ambities, voeg je gezinsleven hier aan toe en dan wordt het plaatje soms wel erg complex.

Als een extravert en uiterlijk zelfverzekerd persoon, leek het voor de buitenwereld alsof ik alles bereikte wat ik wilde. Diep van binnen was ik onzeker over mijn vaardigheden, kennis en doodsbang om mijn mening te geven en wachtte op het moment dat een ander erachter zou komen dat ik niet goed genoeg was.

Ik bleef werken om die volgende promotie te bereiken, professionele prestaties en opleidingen af te ronden als de manier om me het vertrouwen en de voldoening in mijn professionele en persoonlijke leven te geven. Echter, elke keer wanneer ik mijn doelen bereikte, voelde ik niet de voldoening of het geluk dat ik had gewild.

Tijdens mijn eigen persoonlijke transformatie realiseerde ik me hoe belangrijk het is om innerlijk zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen, om zo je eigen leider te zijn en dat op authentieke wijze!

Als een of meer van deze dingen je aanspreken, grijpt dit dan als jou kans om een ​​andere manier te ontdekken om het beste uit jezelf te halen.  Als je wacht op een teken dat het beter en anders kan, dan is dit jouw teken, maak vandaag nog een afspraak en je zal verrast zijn hoe snel je leven kan veranderen.

Afspraak maken

Klaar om je carrière en leven naar een hoger niveau te tillen?

 • Vertrouwen en leiderschapscoach
Ovale header image

Recensies

  "Nadat ik met Kim had gewerkt, had ik het vertrouwen om een kortere werkweek aan te vragen, waardoor ik zowel de carrière waar ik van hou als de quality time met mijn gezin kan hebben. En het meest waardevolle is dat ik nu weet dat ik de kracht bezit om het leven te creëren dat ik wil, met effectieve strategieën die me in staat stellen de rust in mijn hoofd te bewaren dat dit is waar ik hoor te zijn."

  ---- Angela

  "Kim heeft gezorgd voor een geweldige ervaring en transformatie vanaf mijn allereerste coachingsessie. Ze begrijpt mijn uitdagingen, begeleidt mijn besluitvorming voorzichtig en helpt me niet langer in de verhalen te geloven die ik mezelf bleef vertellen en die me niet langer dienen. Bovendien inspireerde ze me om een eens in een leven reis te maken met mijn kinderen, wat ons hele gezin zoveel vreugde bracht. Ik beveel Kim van harte aan als coach." - Carmen

  ---- Carmen

  Kim heeft me geholpen mezelf en mijn stem te vinden om op te komen voor mezelf en mijn behoeftes. Ik ben veerkrachtiger, meer gefocust en meer toegewijd aan mezelf. Op mijn werk ben ik nu erkend als een krachtig manager met een motiveert en goed samenwerkende team.

  ---- Courtney

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Kim Raaijmakers

  Kim Raaijmakers Coaching

  Ben jij klaar om je werk en leven naar het volgende niveau te tillen?

  Connecting Women