Esmee Maan-Kuppen

Esmee Kuppen

Al 10 jaar mag ik dit dankbare beroep uitoefenen. Werken met kinderen aan een optimale communicatie en het (opnieuw) leren eten en drinken vind ik het mooiste wat er is. Een belangrijk aspect binnen de communicatie is verstaanbaarheid. Wanneer klanken op een onjuiste manier worden uitgesproken, dan kan dit er voor zorgen dat iemand minder goed verstaanbaar is. Dit kan problemen opleveren in het dagelijks leven.

(Preverbaal) logopedie

Wijnmaalen logopedie is een praktijk voor jong en oud, met vestigingen in Oud-Beijerland, Piershil en Heinenoord. Wij oefenen met veel plezier ons beroep uit en vinden daarbij cliëntcontact en het creëren van een veilige omgeving heel belangrijk.

Wij behandelen kinderen en volwassenen die problemen ervaren op het gebied van taal, spraak, stem en afwijkend mondgedrag. Tijdens het behandeltraject willen we, indien nodig en uiteraard met toestemming van de (ouder van de) cliënt, een zo goed mogelijke samenwerking aangaan met bijvoorbeeld school, overige gezinsleden, consultatiebureau-arts, orthodontist en andere zorgverleners.

Je kan bij mij terecht voor

 • Logopedie
 • Preverbaal logopedie
 • Taal
 • Spraak
 • Mondgedrag
 • Stem
Ovale header image

Recensies

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Esmee Maan-Kuppen

  Esmee Kuppen

  Ik kijk mee met ouders en kinderen, om hun leven weer leuker en makkelijker te maken.

  Connecting Women