Anouk Crezée

Anouk Crezée

Door middel van zachte technieken helpen wij zuigelingen van hun voorkeurshouding of overstrekkingsklachten af. Ook als volwassene ben je bij mij welkom met klachten aan het bewegingsapparaat.

Manuele therapie , Fysiotherapie en Manuele therapie bij zuigelingen

Door middel van specifieke technieken op de gewrichten kunnen we het bewegingsapparaat van mensen weer beter laten functioneren. Dit doen we ook bij zuigelingen met name hoog in de nek, maar uiteraard aangepast op de kwetsbaarheid van een baby. Deze kindjes hebben vaak een voorkeurshouding of overstrekken veel waardoor ze onrustig en huilerig zijn.

Waarom doe ik dit?

Ik werk graag met mensen. Het vertrouwen dat ze in je hebben om samen hun probleem op te lossen vind ik mooi. Ik kan heel blij worden van iemand die krom de behandelkamer binnenkomt en rechtop met een lach weer naar huis gaat.

Wat is mijn missie?

Mensen in beweging laten komen op een manier die bij hen past.

Hoe ga ik te werk?

Als therapeut is mijn behandelwijze hands-on. Ik geef graag oefeningen mee die mensen zelf thuis kunnen doen om vervolgens tijdens de behandeling punten aan te pakken die mensen niet zelf kunnen oplossen thuis. Ik werk op een empathische en rustige manier.

Je kan bij mij terecht voor

 • (Huil)Baby’s met voorkeurshouding
 • (Huil)Baby’s met overstrekkingsklachten
 • Kaakfysiotherapie
 • Manuele therapie
 • Fysiotherapie
Ovale header image

Recensies

  Er werd serieus naar mijn klachten geluisterd en mee omgegaan. Fijne begeleiding, gevoel van ondersteuning.

  ---- Renske H

  Fijne sfeer en centrum om zorg te ervaren. Heldere uitleg van behandeling met concrete aanpak. Veel vakkennis.
  Prettig en vertrouwelijk.

  ---- Mirte B

  Al tijdens het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd, goede adviezen gegeven waardoor ik weer verder kon.

  ---- Laura G

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is LEIN.

Vragen of opmerkingen? Of ben jij klaar om die eerste stap richting een nieuwe versie van jezelf te zetten? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We komen vliegensvlug bij je terug.

  Anouk Crezée

  Anouk Crezée

  Hulp bij klachten aan het bewegingsapparaat.

  Connecting Women