Annemarieke van Aperen

Lijftijdmassage

Ben je toe aan ontspanning of juist een pittige klachtgerichte massage? Annemarieke geeft diverse behandelingen en zorgt er voor dat een massage op jouw lijf is geschreven. Ze luistert naar jouw wensen en maakt ook gebruik van aromatherapie.

Lijftijdmassage

Graag vertel ik jullie wie jullie voor je hebben. Mijn naam is Annemarieke en woon samen met mijn vriend in Maasdam en daarnaast ben ik parttime bonusmoeder. De interesse in het geven van massages kreeg vorm in 2015.

Ik werk graag met mensen en kinderen. Dit komt ook voort uit het werk wat ik al jaren doe als pedagogisch medewerker in de kinderopvang wat ik met enorm veel plezier doe. Zo masseerde ik regelmatig vrienden of familie hobbymatig en zo besloot ik de opleiding te gaan doen bij het Wellnessintituut in Bleiswijk tot Wellness Masseur. In eerste instantie puur voor mezelf om echt de grepen te leren kennen en zo mijn expertises toe te passen op familie die graag model wilde zijn. Ik voelde al snel dat het masseren in mijn vingers zat en na deze opleiding volgde ik meer cursussen die me lieten zien wat er nog meer mogelijk was. En zo kwam geleidelijk het idee om naast mijn werk in de kinderopvang meer te betekenen voor anderen en zo startte ik met mijn massage studio aan huis en inmiddels ook op een mooie plek in Rotterdam omdat ik graag mijn horizon verbreedt. Ook ben ik ontspanningscoach voor kinderen.

Een heerlijke plek om even thuis te komen in een ontspannen sfeer en waar ik luister naar de wens van de klant. Waar ruimte is voor een luisterend oor en een goed gesprek. Maar ook ontspannen in stilte wordt gewaardeerd. Om elke massage zo persoonlijk mogelijk te maken werk ik met etherische oliën. Zo is er de mogelijkheid een olie geur te kiezen die ik gebruik tijdens de massage. Een geur die bij jou past, waar jij blij van wordt en op jou lijf is geschreven. Puur genieten dus.

En uitgeleerd ben ik nooit. Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen op spiritueel gebied, maar ook mijn kennis te verbreden met andere massage cursussen.

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Ontspanningsmassage
 • Indiase hoofdmassage
 • Stoelmasseur
 • Reiki
 • Bindweefselmassage
 • Ontspanningscoach voor kinderen
 • Klachten behandeling massage
 • Zwangerschapsmassage
 • Voet en been massage
Ovale header image

Recensies

  Hier een heel positief mens. Ik had behoorlijk veel last van bepaalde klachten. Waaronder een slechte doorbloeding. Nou ik heb zins tijden weer lekkere warme voeten gehad. Dus de massage heeft heel goed zijn werk gedaan.

  ---- Florine

  Vanavond een heerlijke massage gehad van Annemarieke. Alles goed in overleg van te voren wat je graag wil en waar ze rekening mee kan houden. Met de warme olie had ze een geur uitgekozen die goed aansloot. Een uur heerlijk ontspannen genieten.

  ---- Anneloes

  Annemarieke neemt de tijd voor je. En laat je je helemaal op je gemak voelen. Ik vind het ook fijn dat ze met je overlegd als ze aan het masseren is, zodat je zelf kunt aangeven welke plek(ken) meer aandacht nodig hebben. Ik was na de massage helemaal zen en mijn spieren voelden heerlijk ontspannen aan! Ik ga hier zeker nog vaker naartoe.

  ---- Kim

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom vliegensvlug bij je terug.

  Annemarieke van Aperen

  Lijftijdmassage

  'Ik volg mijn hart, omdat ik weet dat het klopt.'

  Connecting Women