Annemarie Burgemeester

The Inner Choice

“Wil je weer lekker in je vel zitten? Beter functioneren? Eerder resultaat boeken? Beter je focus behouden? Als coach in de Hoeksche Waard begeleid ik mensen en organisaties om tot betekenisvolle transformaties te komen. Het is mijn missie om de mensen waarmee ik werk te helpen hun uitdagingen te overwinnen en met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Mijn manier van werken leert je op je authentieke, innerlijke kracht te vertrouwen. Want veel van wat je nodig hebt zit al in je. Je mag het alleen nog ontdekken. Wat is het dat jou tegenhoudt?”

Holistisch Coach | Organisatieadviseur

Holistisch coach – organisatieadviseur
Ieder mens loopt wel eens vast. Maar ieder mens heeft ook de keuze om te bepalen hoe met situaties om te gaan. Negeer je ze liever? Of wil je groeien door met vertrouwen je toekomst tegemoet te gaan? Jij bent en kunt immers veel meer dan je denkt. Ik nodig je liefdevol uit je grootste uitdagingen om te zetten in iets moois. Ik geloof dat jij als individu onderdeel uitmaakt van iets veel groters. Jij als persoon verbonden met je omgeving. Daarom werk ik holistisch, dat betekent allesomvattend. Daarbij sta jij centraal. Onze samenwerking is gericht op mentale, psychische, lichamelijke en emotionele aspecten, maar altijd met aandacht voor zingeving. Mijn specialisatie is werken met vrouwen, mannen en organisaties die in transitie zijn of de stap (willen) gaan zetten. Daarbij ga ik lastige vraagstukken niet uit de weg. Je voelt je veel beter als je leeft in vrijheid en met tevredenheid. Maar het valt niet altijd mee om zo te leven. Soms is het even teveel om je werk en gezin te combineren, valt het zwaar carrière te maken, je te profileren zonder je onzeker te voelen, je kwetsbaar te durven opstellen, je grenzen aan te geven. Soms valt het ronduit tegen jezelf te mogen zijn, überhaupt te weten wie je werkelijk bent , wat je allemaal in huis hebt en waar jij gelukkig van wordt. Het leven is prachtig, maar groei kan gepaard gaan met (levens)vragen en een ongemakkelijk gevoel. Het goede nieuws is dat er coaches zijn die jou kunnen begeleiden. Met een aantal sessies kan je al een heel eind op weg zijn. Als je wilt weten wat je volgende stap gaat worden en of je het lef hebt deze te zetten, laten we dan die
uitdaging aan gaan. Ik help je verder.

Waarom ik dit doe?
Na mijn studie werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam, hielp ik diverse vooral technische bedrijven met sociaal complexe organisatieveranderingen. In de loop van de jaren ontdekte ik dat ik graag met mensen en hun groei werk- en wilde deze passie verder ontwikkelen. Ik ben opleidingen gaan volgen, waaronder de coachopleiding bij ICM (EQAPractitioner niveau, richtlijnen NOBCO & EMCC, 2018) en de opleiding Systemisch Coachen bij De Bewustzijnsfabriek (2022).
Ik volg mijn hart door, naast mijn vak en baan in de technische sector (organisatieadvies en ontwikkeltrajecten), coach te zijn. Dat doe ik bij mijn werkgever en als zelfstandig coach.
Daarnaast ben ik moeder van Tobias, Nathaniël, Jennifer en Sebastiaan. Inmiddels alle vier volwassen; het combineren van werk en gezin heb ik met vallen en opstaan mogen leren.

Hoe ga ik te werk?
Als coach werk ik van hart tot hart, maar ook feitelijk en met jouw doel voor ogen. Vanuit het vrouwelijk perspectief begeleid ik je, vanuit het mannelijk perspectief maak ik aansluiting op de inhoud. Ik werk in vertrouwen en op maat. Door gebruik te maken van afwisselende technieken, zoals uit de systemische (familieopstellingen) of uit de ‘klassieke’ coaching, leiden gesprekken met jou tot gepaste acties, geven ze je inzicht en kan jij daarmee jouw doelen behalen. Ik kijk daarbij wat het meest passend voor je is en doe dit altijd in overleg met jou. Als gediplomeerd coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO, het platvorm voor professionele coaches), onderdeel van de European Mentoring Coaching Council (EMCC).

Afspraak maken

Je kan bij mij terecht voor

 • Coaching
 • Systemisch werk
 • Leiderschap
 • Onafhankelijkheid
 • Zingeving
 • Organisatieadvies
Ovale header image

Recensies

  “Annemarie is en was in mijn geval de beste coach. Veel raakvlakken, taakgerichtheid, nuchterheid, duidelijkheid, de juiste vraagstellingen. Ik ben haar zeer dankbaar dat zij mij weer op de juiste weg heeft geholpen. En ben veel verder gekomen dan ik had durven dromen."

  ---- Marieke

  “Zij is in staat alle losse flarden van mij aan elkaar te rijgen, door iedere keer iets wat ik heb gezegd te pakken, het terug te geven en daarop verder te gaan. Zo creëert zij voor mij overzicht in mijn eigen chaos. En dat is heel prettig en helpend."

  ---- Anne

  "Het is ongelooflijk wat Annemarie voelt als ze in het systemisch veld staat. En het is ook zo helpend dat ze het mij als coachee teruggeeft. Haar mimiek, de woorden....alles is helpend. Dat zij dat kan voelen is een gave en daar mag ze nog veel meer mee gaan doen."

  ---- Mieke

Kennismaken?

Persoonlijk, eerlijk en altijd in de buurt. Dat is lein.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier. Ik kom vliegensvlug bij je terug.

  Oud-BeijerlandSon en Breugel

  Annemarie Burgemeester

  The Inner Choice

  Lein biedt medische zorg en coaching gericht op de gezondheid van vrouwen.

  Connecting Women